BU ENGELLİ ANNENİN ÇEKTİĞİ VİDEO MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

BU ENGELLİ ANNENİN ÇEKTİĞİ VİDEO MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

Görüntüler, çocuğun ailesinin yaymak istediği sevgi mesajına da tercüman oldu.

Amerika’nın Tennessee eyaletinde bir annenin, oğlunun evde çektiği ve İnternet’e koyduğu video görüntüleri birçok kişi tarafından izlendi ve engelliler arasında büyük tartışmalara yol açtı. Görüntüler, çocuğun ailesinin yaymak istediği sevgi mesajına da tercüman oldu.

HAYAT DEVAM EDİYOR

Tennessee eyaletinin Woodbury  kasabasında yaşayan Buchanan ailesi için hayat devam ediyor. Artık ağabey olan Christian’ın yüzü, geçirdiği bir dizi ameliyatla değişiyor. Babası, Christian’ın sağlıklı ve mutlu bir çocuk olduğunu söylüyor: Bu dramatik hikaye engelli bir çocuk annesi olan Amerikalı Lacey Buchanan’ın bir günlük hayatını videoya çekerek internete eklemesi ortaya çıktı. Amerikanin sesi sitesinde yayınlanan video milyonlarca izleyiciye ulaştı. Ve işte o hikaye

MÜZİĞİ ÇOK SEVİYOR

“Christian, engelli bir çocuk gibi değil. Görme engelli olması, hayatını değiştirmiyor. Müziği çok seviyor. Görme engeli, Christian’ın hayatta ne yapıp ne yapamayacağı üzerinde etkili olamayacak.”

Christian’ın engelli olması, aileyi artık çok etkilemiyor. Ancak bebek dünyaya geldikten sonraki birkaç ay, herşey çok daha farklıymış.

İnsanların meraklı bakışları ve sordukları incitici sorular, ilk başlarda aileyi çok kırmış. Hatta bir kişi, Lacey’ye ‘keşke kürtaj yaptırsaydın’ bile demiş.

Lacey ise bazen kaba olmak dahil birçok yolu denediğini söylüyor:

“Kabalığın hiçbir zaman bana birşey kazandırmayacağını anladım.”

Buchanan ailesi, engellilere yönelik tavrın dünya çapında değişmeye başladığını, Christian’ın öyküsünü herkese anlatarak çorbada kendi tuzlarının da bulunmasını sağladıklarını söylüyor:

“Harika bir deneyim oldu. Herkes Christian’a çok yakınlık gösterdi.”

Bu, Buchanan ailesi için bir mucize. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Kaynak:Haber Kaynağı