BU AYNA İLE GÜNEŞ IŞIĞINI EVİNİZE YANSITIN

BU AYNA İLE GÜNEŞ IŞIĞINI EVİNİZE YANSITIN

Evlerimizde kullandığımız sıradan eşyalar gün geçtikçe akıllı hale geliyor.

Çoğumuz yeni bir ev ararken özellikle odaların güneş alıp almadığı konusuna çok dikkat ederiz, ki bu durum oldukça normal birşeydir. Güneş ışığı almayan evde insan ister istemez daralır. Ancak yine de, penceresi olmasına rağmen yeterli ışığı alamayan odalarımız mutlaka mevcuttur. Bunun en büyük sebeplerinden biri de, odanın güneş ışınlarının rahatlıkla gireceği açıda bulunamamasıdır.

LUCY İLE GÜNEŞ IŞIĞI GİRMEYEN EV KALMAYACAK

Ancak Lucy adlı cihaz, bu duruma son derece yaratıcı ve kullanışlı bir çözüm sunabilir. Piyasada daha önceden pek çok akıllı sıfatı alan ev eşyası görmüştük ve Lucy de onlardan biri. Lucy bir akıllı ayna.

gunes-isigini-yansitarak-evinizi-aydinlatan-akilli-ayna-lucy-705x290.jpg

TEK YAPMANIZ GEREKEN AYNAYI CAMIN ÖNÜNE BIRAKMAK

İtalyan tasarımcı ekibi tarafından geliştirilen Lucy'i kullanmak için tek yapmanız gereken onu camın önüne bırakmak. Güneş enerjisi ile çalışan ve hareketlerini bu enerji sayesinde gerçekleştiren Lucy, barındırdığı aynayı gün boyunca güneşe doğru çeviriyor ve sunduğu sistem, güneşten gelen ışınların istenilen duvara yansıtılmasını sağlıyor. Üstelik Lucy'nin yansıttığı ışık öyle göz ardı edilecek bir ışık değil. 250 metre karelik bir alanın hatta daha büyüğünün ihtiyacı olan ışık miktarı, Lucy tarafından çok rahat bir şekilde karşılanabiliyor.

PİYASA FİYATI 199 DOLAR

Şu an ön sipariş aşamasında olan ve 199 dolar fiyata sunulan Lucy, 2016 yılının başlarında sahiplerine kavuşacak.

Kaynak Webtekno