BU AMBULANS KEDİ İÇİN GELDİ

BU AMBULANS KEDİ İÇİN GELDİ

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde, iki yavrusuna yiyecek ararken bir iş yerinin terasında mahsur kalan kediyi kurtarmak için çağrılan itfaiye yerine be...

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde, iki yavrusuna yiyecek ararken bir iş yerinin terasında mahsur kalan kediyi kurtarmak için çağrılan itfaiye yerine belediye tarafından ambulans gönderilince, vatandaşlar önce şaşırdı sonra güldü. Ambulans görevlisi, "Bizden yangın merdiveni küçük olan bir araç istendi. Böyle bir araç olmadığı için biz geldik" dediler. Vatandaşlar daha sonra binanın sahibini bularak kediyi terastan indirdi.

Bandırma İlçesi’ne bağlı Evyapan Sokakta, yavrularına yiyecek arayan anne kedi iki katlı bir binanın terasında mahsur kaldı. Esnafın 'pamuk' adını verdiği kedi, binada kimsenin bulunmaması nedeniyle 4 gün boyunca inemedi. Kedinin miyavlamasına dayanamayan Mustafa Çömez, bina sahiplerine ulaşamayınca son çare olarak Bandırma İlçe Belediyesi İtfaiyesine aradı. Yetkililerden '5 metre yüksekliğinde merdiveni olan bir araç' göndermelerini isteyen Çömez, 15 dakika sonra karşılarında belediyeye ait ambulansı görünce şaşırdı. "Neden itfaiye aracı değil de ambulans gönderildi?" sorusuna, sürücünün verdiği, "Elimizde yangın için beklettiğimiz araçlar var. Kedi için göndereceğimiz küçük merdivenli aracımız yok. Biz de, 'Bir bakalım belki yardımcı olabiliriz' dedik. Onun için geldik" yanıtını alınca, gülmekten kendilerini alamadılar.

Mahsur kalan kediye ulaşamayacaklarını anlayan ambulans sürücüsü ayrılmak zorunda kalırken, esnaf kapalı olan yan dairedeki büronun sahibine ulaşarak, hayvanın terastan inmesini sağladı. Mahsur kaldığı yerden kurtarılan kedi aç kalan ve kendisini bekleyen yavrularının yanına koştu.

 

BU AMBULANS KEDİ İÇİN GELDİ

BU AMBULANS KEDİ İÇİN GELDİ

BU AMBULANS KEDİ İÇİN GELDİ

BU AMBULANS KEDİ İÇİN GELDİ

Kaynak:Haber Kaynağı