BRAD PİTT HAKKINDA ÇOCUK İSTİSMARI SUÇLAMASIYLA İNCELEME BAŞLATILDI

BRAD PİTT HAKKINDA ÇOCUK İSTİSMARI SUÇLAMASIYLA İNCELEME BAŞLATILDI

Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanıyor... Angelina Jolie’nin boşanmak için işlemleri başlatmasının ardından sadece üzgün olduğunu söyleyen Brad Pitt hakkında, ‘çocuklarına karşı fiziksel istismarda bulunduğu’ gerekçesiyle inceleme başlatıldığı iddia edildi

Magazin basınını ‘derinden sarsan’ Angelina Jolie-Brad Pitt ayrılığının ardından çift hakkında çıkan haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ABD’nin ünlü magazin sitesi TMZ, Los Angeles Emniyeti ve Los Angeles Çocuk ve Aile Departmanı’ndan kaynaklara dayandırdığı haberinde Pitt’in çocuklarına fiziksel istismarda bulunduğunu yazdı. 


Haberde Pitt hakkındaki incelemenin, Jolie’nin ayrılmak için resmi işlemleri başlatmasından çok önce başladığı belirtilirken, çocukları koruma servisinin çiftle görüştüğü iddia edildi.
 

[Haber görseli]

Öte yandan TMZ’ye konuşan bir kaynak, Pitt’in incelemeyi ciddiye aldığını ve çocuklarına karşı hiçbir istismarda bulunmadığını söyledi. Kaynak, “Sürece dahil olan insanların onu kötü göstermeye devam etmesi talihsizlik” dedi. 

Pitt’ten boşanmak için mahkemeye başvuran Jolie, altı çocuğunun velayetinin kendisinde kalmasını istemişti.

Kaynak:Haber Kaynağı