Bozuk Saat Bir Kere Doğruyu Gösterdi

Bozuk Saat Bir Kere Doğruyu Gösterdi

MENFAATLER ÇAKIŞINCA DOSTLAR DÜŞMAN OLUR

Bir toplumda eski dostlar birden bire birbirlerine düşman oluyorsa altında ki nedenleri çok iyi anlamak gerekir. Adı bavulcuya çıkan ve yıllarca AKP'yi ve iktidarı yere göğe sığdıramayani gazetecilik ile muhbirciliği aynı şey sanan Mehmet Baransu yeni sansasyonel çıkışlar ile markasını koruma işlevine devam ediyor. Kendi elleriyle haber kaynağını gizli tanık yapan, sıkıyı görüncede onu kendi arabası ile karakola götürüp, "AKP iktidarı benim arkamda, devlet benim arkamda " diyerek deşifre eden sorumsuz, gazeteci Mehmet Baransu'nun bozuk saati bir kere doğruyu gösterme girişiminde bulunmuş. Oda TV'nin haberine göre Mehmet Baransu Erdoğan'ın gündem değiştirmek için ortaya attığı "kızlı erkekli aynı evde yaşıyorlar" açıklamasının ardından Twitterden esmiş kükremiş. Herkesin bildiği AKP skandallarını tekrar ederek şovalyeliğe soyunup tetikçiliğe devam etmiş. İşte "Tilkinin Kargaya Yalakalığı Ağzındaki Peynir Düşünceye Kadar" hikayesini doğrulayan Oda Tv haberi.

AL AHLAK BEKÇİSİNİ VUR BAVULCUYA

Başbakan Erdoğan'ın öğrenci evlerinde beraber kalan kadınlarla erkeklere müdahale edeceklerini söylemesi tartışılmaya devam ederken, Erdoğan'a bir yanıt da cemaatin bavulcu gazetecisi Mehmet Baransu'dan geldi. Son dönem cemaat-hükümet gerilimiyle Erdoğan'a muhalefet eden Baransu, Erdoğan'ın AKP içindeki insanların özel hayatlarıyla ilgilenmesinin daha doğru olacağını söyledi.
 
MEHMET METİNER'E BARANSU'DAN ŞOK CEVAP
 
Nazlı Ilıcak'ın Dört Bir Taraf programında AKP'yi 'kızlı-erkekli' meselesi 'AKP'ye oy verdiğim için utanıyorum' diyen Ilıcak'a en sert tepki Mehmet Metiner'den geldi. Metiner, "Şayet Ilıcak, sahiden Başbakan ve AK Parti'den utanıyorsa, Sayın Başbakan Erdoğan vasıtasıyla ve ona yakınlık üzerinden elde ettiği köşe ile imkanları elinin tersiyle itsin." dedi.
 
Baransu Mehmet Metiner'in bu sözlerine de Twitter'dan dikkat çeken bir yanıt verdi. 
 
Baransu, söz konusu mesajlarında birçok AKP'li ismin özel hayatına dair şok bilgiler verdi.

10 YILDIR AKP İKTİDARDA YENİ Mİ AKLI BAŞINA GELDİ







CEMAATİN SEVDİĞİ AKP'LİLERE DE BONCUK DAĞITMAKTAN GERİ KALMIYOR