BÖYLESİ SADECE TÜRKİYE'DE OLUR: YOL ÇÖKTÜ

BÖYLESİ SADECE TÜRKİYE'DE OLUR: YOL ÇÖKTÜ

İşte o korkunç olay…

Maltepe D-100 Karayolu’nda yapılan kazı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçük sebebiyle çöken yanyol, yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Olay akşam saat 19.00 sıralarında D-100 karayolu Aydınevler Mevkii'nde bulunan bir otomobil firmasının inşaatı için yapılan kazı çalışması sırasında meydana geldi. Çalışma sırasında yaşanan göçükle birlikte D-100 karayolunun paralelinde bulunan yanyol büyük bir gürültü ile çöktü. Göçüğün ardından yol tamamen araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Olayda herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Göçük olan alanda Maltepe ana hat su borusunun geçtiği öğrenildi. İSKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre boruda herhangi bir zarar meydana gelmediği fakat güvenlik amaçlı hattın bir süreliğine kapatıldığı öğrenildi. Görgü tanıkları ise olayın meydan gelmesinin ardından dolu bir İETT otobüsünün geldiğini ancak yetkililerin durumu farkederek aracı durdurması nedeniyle facianın eşiğinden dönüldüğünü ifade ettiler. Öte yandan göçük alanında yaya kaldırımının bulunduğu yerde yarıklar oluştuğu görüldü. Otomobil firmasının inşaatındaki çalışmalar ise devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı