BÖYLE CİNAYET NEDENİ GÖRÜLMEDİ

BÖYLE CİNAYET NEDENİ GÖRÜLMEDİ

BURSA'da dün gece evlerine banyo ve tuvaletten su damlıyor gerekçesiyle tartıştıkları üst kat komşuları 45 yaşındaki Özcan Devrim’i bıçaklayarak öldürdükleri gerekçesiyle aranan Mustafa Aydıner ve oğlu Mert Aydıner Cinayet Bürosu ekipleri...

BURSA'da dün gece evlerine banyo ve tuvaletten su damlıyor gerekçesiyle tartıştıkları üst kat komşuları 45 yaşındaki Özcan Devrim’i bıçaklayarak öldürdükleri gerekçesiyle aranan Mustafa Aydıner ve oğlu Mert Aydıner Cinayet Bürosu ekipleri tarafından Bandırma’da yakalandı.

TUVALETİN SU DAMLATIYOR DİYE BIÇAKLADILAR

Merkez Nilüfer İlçesi Fethiye Mahallesi Fen Sokak'ta oturan Özcan Devrim, geçtiğimiz günlerde evinin banyo ve tuvaletinden kendisine ait daireye su damladığını söyleyen komşusu Mustafa Aydın ile tartıştı. Dün gece saat 23.30 sıralarında evine yine su damladığını öne süren Mustafa Aydıner ve oğlu Mert Aydıner, Özcan Devrim ile yine tartıştı. Apartmanın önünde başlayan küfürleşme kavgaya dönüşünce Özcan Devrim, komşusu ile oğlunun bıçaklı saldırısı sonucu göğsünden yaralandı. Mustafa Aydıner ve oğlu Mert Aydıner olay yerinden kaçarken, çağırılan ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özcan Devrim, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

ÖLDÜRÜP BANDIRMAYA KAÇMIŞLAR

Olaydan sonra kaçan oto galericisi Mustafa Aydıner ve oğlu Mert Aydıner Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde yakalanarak sorgulanmak üzere Bursa’ya getirildi.

ÖLDÜREN VE ÖLEN

Kaynak:Haber Kaynağı