BOYDAK HOLDİNG'İN BAŞKANI GÖZALTINDA

BOYDAK HOLDİNG'İN BAŞKANI GÖZALTINDA

KAYSERİ’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak ve yöneticilerden Halit Bayhan bu sabah polis tarafından gözaltına alındı. Konu ile ilgili

MUSTAFA BOYDAK’A KELEPÇE

Gözaltına alınan Mustafa Boydak, Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolüne ele kelepçeli olarak getirilen ve gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Mustafa Boydak, sadece ”Teşekkür ederim" demekle yetindi.

Mustafa Boydak, buradan Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

"FETÖ üyesi oldukları ve örgüte finans sağladıkları" iddiasıyla başlatılan operasyonda, Boydak ailesinden 6 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri bu sabah saat 07.00 sıralarında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, eşi Aliye iki gün önce ’örgütün ablası’ suçlamasıyla tutuklanan yönetim kurulu üyesi Şükrü Boydak ve Boydak Holding İnsan Kaynakları Direktörü Halit Bayhan'ı gözaltına alarak evlerinde arama yaptı.
İl dışında oldukları belirlenen holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ile İlyas ve Bekir Boydak'ın yakalanması için de çalışma yürütülüyor. 
Zanlıların evlerinde polis ekiplerince arama başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı