BOŞANMAK İSTEYİNCE EŞİ TARAFINDAN VURULDU

BOŞANMAK İSTEYİNCE EŞİ TARAFINDAN VURULDU

KONYA'da evi terk edip annesinin evine yerleşen 40 yaşındaki Huriye Balasar, boşanmak istediği gerekçesiyle aynı yaştaki eşi Ali...

KONYA'da evi terk edip annesinin evine yerleşen 40 yaşındaki Huriye Balasar, boşanmak istediği gerekçesiyle aynı yaştaki eşi Ali Balasar tarafından tüfekle vuruldu. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Huriye Balasar'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Ali Balasar ise polis merkezine teslim oldu.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Hamzaoğlu Mahallesi Papatya Sokakta meydana geldi. Huriye Balasar, eşi Ali Balasar ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik sonucu bir hafta önce evi terk edip annesi Fadim Yapıcı'nın yanına yerleşti. Ali Balasar sabah konuşup, eşini eve dönmeye ikna etmek için 70 DP 480 plakalı otomobiliyle kayınvalidesi Fadim Yapıcı'nın evine geldi. Eşi Huriye Balasar'ın olumsuz yanıt verip, boşanmak istediğini söylemesi üzerine öfkelenen Ali balasar, otomobilinden tüfeğini alıp tekrar girği evde eşinin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu karnından ve göğsünden yaralanan Huriye Balasar kanlar içinde yere yığılırken Ali Balasar da hızla evden uzaklaştı. Kızını kanlar içinde bulan Fadim Yapıcı, polis ve sağlık görevlilerine haber verdi.

Ambulansla Meram Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Huriye Balasar’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olaydan sonra kaçan Ali Basar da kısa süre sonra polis merkezine gidip teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı