BOŞANDIĞI EŞİNİ ÖLDÜREN HÜKÜMLÜ CEZAEVİNDE İNTİHAR ETTİ

BOŞANDIĞI EŞİNİ ÖLDÜREN HÜKÜMLÜ CEZAEVİNDE İNTİHAR ETTİ

KÜTAHYA'da boşandığı eşi 28 yaşındaki Tuğba Arık'ı bıçaklayarak öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 39 yaşındaki Muhittin Gültekin, cezaevi tuvaletinde yatak çarşafıyla kendini asarak intihar etti.Olay akşam...

KÜTAHYA'da boşandığı eşi 28 yaşındaki Tuğba Arık'ı bıçaklayarak öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 39 yaşındaki Muhittin Gültekin, cezaevi tuvaletinde yatak çarşafıyla kendini asarak intihar etti.

Olay akşam saatlerinde Kütahya E Tipi Cezaevi'nde meydana geldi. Boşandığı eşi Tuğba Arık'ı 12 Aralık 2014 tarihinde yol ortasında boğazından, sırtından ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürmek suçundan hükümlü olan Muhittin Gültekin, tuvalette yatak çarşafıyla kendini astı. Diğer hükümlülerin durumu fark etmesi üzerine Muhittin Gültekin çağırılan ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gültekin acil serviste doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

KIZINI ANNESİ İÇİN ÇİÇEK TOPLAMAYA GÖNDERMİŞTİ

Kütahya'nın Sultanbağı Mahallesi'nde 12 Aralık 2014 tarihinde meydana gelen olayda Muhittin Gültekin boşandığı eşi Tuğba Arık ile Hisar Kalesi yolunda konuşmak için buluşmuştu. Muhittin Gültekin, buluşmaya annesi ile birlikte gelen ve o tarihte 9 yaşında olan kızı Beyza'ya "Sen ormanlık alana git, annen için biraz çiçek topla. Benim annenle konuşacaklarım var" diyerek kızını gönderdikten sonra Tuğba Arık'ı boğazından, sırtından ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Gültekin daha sonra polisi arayarak teslim olmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı