Boşandığı eşini kafasına çekiçle vurarak öldürdü

Boşandığı eşini kafasına çekiçle vurarak öldürdü

İzmir’in Dikili ilçesinde 59 yaşındaki Yahya Cengiz K. boşandığı eşini başına çekiçle vurduktan sonra çıplak bir şekilde sokağa attı. Defalarca başına çekiç darbesi alan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti

Antalya’da yaşayan 59 yaşındaki Yahya Cengiz K. boşandığı eşi Işık İ.’nin (33) İzmir Dikili'deki evine gitti. Dün akşam saat 17.00 sularında ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle Yahya Cengiz K., eline aldığı çekiçle defalarca Işık İ.’nin başına vurdu. Kanlar içinde yere yığılan ve kafası parçalanan Işık İ., daha sonra eski kocası tarafından çıplak bir şekilde sokağa çıkarıldı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ


Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolün ardından Işık İ.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

8 YAŞINDAKİ KIZLARI DIŞARIDAYDI


Katil zanlısı Yahya Cengiz K., polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alınırken, ikilinin 8 yaşlarında bir kızlarının olduğu ve annesinin yanında kaldığı belirtilirken olay esnasında dışarıda olduğu öğrenildi.
 
İHA

İlgili Haberler