BORSADA DÜŞÜŞ YAŞAYAN TWİTTER'IN KULLANICILARDAN İSTEĞİ VAR

BORSADA DÜŞÜŞ YAŞAYAN TWİTTER'IN KULLANICILARDAN İSTEĞİ VAR

Son günlerde borsada düşüş yaşayan Twitter, kullanıcılarının daha aktif olmasını ve daha çok fotoğraf paylaşmasını istiyor.

2014 yılı ilk çeyreği için mali rakamlarını geçtiğimiz günlerde açıklayan Twitter‘ın bu yılın ilk çeyreğinde istenilen rakamlara ulaşamaması, şirketin hisselerinin değer kaybetmesine neden oldu. Borsada yaşadığı bu düşüşün ardından bir an önce toparlanmak isteyen firma, kullanıcılarını platforma geri döndürmek ve daha aktif hale getirmek için çalışmalara başladı.

Tüm dünyada en çok tercih edilen sosyal medya araçlarının başında gelen Twitter‘ın kullanıcı çekmek ve mevcut kullanıcılarını daha aktif hale getirmek için yürüttüğü çalışmalarının başında, kullanıcıları daha fazla fotoğraf paylaşmaya yönlendirmek geliyor. Dünya genelinde birçok Twitter kullanıcısına gönderilen mesajda kullanıcılara fotoğraflarını platform üzerinden paylaşmaları öneriliyor ve önemli anları paylaşmanın tek yolunun iletiler olmadığı hatırlatılıyor. Bügüne kadar daha çok ileti odaklı olan Twitter‘ın kullanıcılarını resim paylaşmaya yönlendirmesinin arkasındaki sebep ise henüz bilinmiyor.