BONZAİ 18 YAŞINDA BİR GENCİ DAHA ÖLDÜRDÜ

BONZAİ 18 YAŞINDA BİR GENCİ DAHA ÖLDÜRDÜ

Daha fazla İmam hatip açmak lazım.. Uyuşturucudan her gün bir kaç genç ölüyor.

İZMİR'in Dikili İlçesi'nde, arkadaşlarıyla toplandıkları bir evde, içkinin üzerine ‘Bonzai’nin benzeri olan ve 'Jamaika' adıyla bilinen sentetik uyuşturucu kullandığı öne sürülen 18 yaşındaki Çağrı Kalyoncu öldü.

Dikili Lisesi'nden mezun olan ve girdiği üniversite sınavını kazanamadığı belirtilen Çağrı Kalyoncu, dün akşam arkadaşları C.E. (25), A.T. (25) ve M.B. (18) ile bir barda içki içtikten sonra, Gazipaşa Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın ikinci katındaki bekâr evinde toplandı. İddiaya göre, Kalyoncu, içkinin üzerine gençler arasında giderek yaygınlaşan, Bonzai’nin benzeri olan ve Jamaika olarak bilinen sentetik uyuşturucu kullandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde dört genç uykuya daldı. Sabah kalktıklarında, 3 arkadaş tüm çabalarına rağmen Kalyoncu'yu uyandıramayınca, durumu polise bildirdi.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, Çağrı Kalyoncu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Kalyoncu'nun cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, diğer 3 gencin ifadelerine başvururken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı