BOMBA YÜKLÜ OTOMOBİL BULUNDU

BOMBA YÜKLÜ OTOMOBİL BULUNDU

OTOMOBİL SİLAHLA ATEŞ AÇILARAK PATLATILDIŞırnak'ın Silopi İlçesi Başverimli Beldesi'nde yol kenarına park halinde ve bomba yüklü olduğu tespit edilen otomobili imha etmek için bölgeye jandarma ekipleri geldi. Jandarma bomba imha uzmanları...

OTOMOBİL SİLAHLA ATEŞ AÇILARAK PATLATILDI

Şırnak'ın Silopi İlçesi Başverimli Beldesi'nde yol kenarına park halinde ve bomba yüklü olduğu tespit edilen otomobili imha etmek için bölgeye jandarma ekipleri geldi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Jandarma bomba imha uzmanları çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak yolu trafiğe kapatıp, vatandaşları uzaklaştırdı. Otomobildeki bombanın teröristler tarafından uzaktan kumanda ile patlatılmasının engellenmesi için bölgeye frekans kesici Jammer'li araçlar konuldu.

ÇEVREDE BÜYÜK ZARAR

Güvenlik önlemleri alındıktan sonra otomobil keskin nişancılar uzaktan silahlarla ateş açıp infilak ettirdi. Büyük bir gürültüyle patlayan otomobil alev alarak havaya uçtu ve parçaları çevreye dağıldı. Patlamanın şiddetiyle elektrik telleri koparken, çevredeki bazı ev ve işyerlerinin camları kırıldı.

Bomba yüklü otomobilin imha edilmesinin ardından jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme yaptı. Araç parçaları toplanarak incelenmek üzere götürüldü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı