BOMBA İDDİALAR:  HEPSİ GÖZALTINA ALINACAK

BOMBA İDDİALAR: HEPSİ GÖZALTINA ALINACAK

“Düğmeye basıldı. İstanbul Terör Müdürü M.Ç., Organize Şube Müdürü Ö.B.A. ve Savcı O.Ö.’a planda özel görev verildi.

17 Aralık'taki Büyük Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sonrası gündeme dair iddialarıyla twitter fenomeni haline gelen Fuat Avni yine çok tartışılacak iddialarda bulundu.

Geçtiğimiz gün İstanbul’da basından sır gibi saklanan bir toplantının düzenlendiğini iddia eden @fuatavni hesabı, bu görüşmede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’na talimatlar verildiğini yazdı.

Fuat Avni, Başbakan’ın, Altınok ve Salihoğlu’na 15 gün içinde operasyon yapılmazsa koltuklarından olacakları tehdidinin savurduğunu kaleme aldı.

“Sahte deliller, İstanbul’daki operasyon ekibine ulaştı.” diyen Fuat Avni, Ergenekon soruşturmasında görev alan polis müdürlerinin gözaltına alınacağını, ‘kelepçelenecek müdürlerin’ evinde arama yapılıp, ayarlanan sahte delillerin buralarda bulunmuş gibi gösterileceğini ileri sürdü.

Sözkonusu hesapta, çok tartışılacak bomba iddialar ise bundan sonra şöyle sıralandı:

“Düğmeye basıldı. İstanbul Terör Müdürü M.Ç., Organize Şube Müdürü Ö.B.A. ve Savcı O.Ö.’a planda özel görev verildi.

Bu üçlü Başbakan’ın yeni planı doğrultusunda Ergenekon Soruşturması’nda görev almış polis müdürlerini göz altına alacaklar.

B.Atalay’ın teklifi doğrultusunda göz altına alınacak polis müdürlerini halk nezdinde suçlu algılatmak adına kelepçeleyecekler.

S.A.’nın ‘Elimizde delil yok’ izahına çok kızan Ala, özel ekip tarafından oluşturulmuş delillerin kendisine gönderileceğini söyledi.

Sahte deliller, İstanbul’daki operasyon ekibine ulaştı. ‘Kelepçelenecek müdürlerin’ evinde arama yapılıp bulunmuş gibi gösterilecek.

Terör Müdürü sahte delil konusunda birimindekileri ikna için Prf. Ahmet A.’yı Emniyet’e götürüp savaş hukuku ve hile fetvası aldı.

İstanbul gizli toplantısının 1. safhası polis operasyonu. Başarılı olunursa, 2. safhada savcılar 3. safhada STK’lara operasyon yapılacak.”

Kaynak:Haber Kaynağı