BOMBA GİBİ PATLAYAN ŞOFBEN EVİN DUVARINI DELDİ

BOMBA GİBİ PATLAYAN ŞOFBEN EVİN DUVARINI DELDİ

ESKİŞEHİR'de Iraklı sığınmacıların kaldığı tek katlı evin banyosunda bulunan elektrikli şofben patladı. Patlayan şofben, çatıdan fırlayarak yaklaşık 500 metre mesafedeki bir apartmanın 5'inci katındaki oturma odasının duvarını...

 ESKİŞEHİR'de Iraklı sığınmacıların kaldığı tek katlı evin banyosunda bulunan elektrikli şofben patladı. Patlayan şofben, çatıdan fırlayarak yaklaşık 500 metre mesafedeki bir apartmanın 5'inci katındaki oturma odasının duvarını deldi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralan olmadı.

500 METRE UZAKTAKİ DAİRENİN DUVARINI DELDİ

Olay saat 21.00 sıralarında Alanönü Mahallesi Erbük Sokak'taki Iraklı sığınmacıların kirada oturdukları tek katlı evde meydana geldi. Evde kimsenin olmadığı sırada banyoda bulunan elektrikli şofben büyük bir gürültü ile patladı. Tek katlı evin çatısını delip fırlayan şofbenin dış kısmı evin karşısındaki yaya kaldırımının üzerine, gövde kısmı ise yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Hicri Sezen Caddesi'nde bulunan 6 katlı bir apartmanın 5'inci kat duvarına çarptı. Duvarı delen şofben sokaktaki park halindeki araçların yanına düştü.

Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Şofbenin kirada oturduğu 5'inci kattaki evin oturma odasına çarparak delik açtığını belirten Barbaros Kılınç, "Eve yeni gelmiştim. Yan odada bilgisayarımı açtığım sırada büyük bir gürültüyle birlikte sarsıntı oldu. Deprem olduğunu sandım. Oturma odasına baktığımda toz duman içindeydi ve açılan delikten dışarıyı görüyordum. Telaşla aşağıya indiğimde vatandaşlar sokaktaki şofbenin oturduğum evin duvarına çarpıp yere düştüğünü söyleyince çok şaşırdım" dedi.

Patlamanın olduğu evin yakınında oturan vatandaşlar da korkunç bir patlama sesini duyduklarını, şofbenin de füze gibi fırlayıp ilerideki apartmanının duvarına çarptığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı