Bolu'da 10 Km Araç Kuyruğu

Bolu'da 10 Km Araç Kuyruğu

BOLU'DA BAYRAM KURUĞU

Bolu'da Yeniçağ ve Gerede gişeleri önünde 10 kilometrelik kuyruk oluştu. 10 günlük Kurban Bayramı tatilinden yararlanaraka İstanbul'dan memleketlerine gitmek isteyenlerin dün gece yola çıkmaları otoyollarda yoğunluk yarattı
 
Tem Otoyolu'nun Yeniçağ ve Gerede gişeleri önünde yaklaşık 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. Tem Otoyulunun Ankara istikametinde yoğunluk yaşanırken İstanbul istikametine ise ulaşım rahat sağlanıyor.

ÜCRETSİZ GEÇİŞLER BAŞLADI 

KURBAN BAYRAMI nedeniyle köprü ve otoyollardan ücretsiz geçişler dün gece başladı. Uygulama 21 Ekim saat 03.00'de son bulacak.
 
Kurban Bayramı nedeniyle bu gece 01.00'dan itibaren tatil süresince köprü ve otoyollarda uygulanacak ücretsiz geçişler başladı. Ücretsiz geçiş hakkında bilgi sahibi olan bazı vatandaşlar köprü gişelerinin hemen öncesinde araaçlarını oark ederek uygulamanın başlayacağı saati bekledi. Kurban Bayramı tatili nedeniyle Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararla 9 gün boyunca ücretsiz olan köprü ve otoyol geçişleri saat 01.00 itibariyle başladı. Ücretsiz geçişi bekleyen vatandaşlar ise uygulamadan menun olduklarını belirtti. Karayolları görevlileri tarafından, gişelere 'geçişler ücretsizdir' yazıları asıldı. Durumdan haberdar olan sürücüler Boğaziçi Köprüsü girişinde ücretsiz geçişlerin başlayacağı saati bekledi.