BODRUM'DA LÜKS VİLLALARI SEL BASTI

BODRUM'DA LÜKS VİLLALARI SEL BASTI

BODRUM'da lüks villaların bulunduğu iki ayrı site bahçesi ve içindeki yol, 3 gün önce yağan sağanakla birlikte göle döndü. Bodrum katların da olumsuz etkilendiği site sakinlerinin, plastik sandalyelerle yol yaparak evlerine girip çıkabildiği...

BODRUM'da lüks villaların bulunduğu iki ayrı site bahçesi ve içindeki yol, 3 gün önce yağan sağanakla birlikte göle döndü.

BODRUMLU ZENGİNLERDEN SEL İSYANI

Bodrum katların da olumsuz etkilendiği site sakinlerinin, plastik sandalyelerle yol yaparak evlerine girip çıkabildiği görüldü. Geçen zamana rağmen suların çekilmediğini belirten site sakinleri, defalarca aramalarına rağmen belediyenin sitedeki sular için çalışma yapmadığını söyleyerek tepki gösterdi.

HER BİRİ 500 BİN DOLAR

En son 3 gün önce yağan yağmur sonrası Turgutreis Mahallesi'nde 500 bin dolarlık villaların bulunduğu 'Palm Garden Beach' ve 'Golden Palm' sitelerinin bahçeleri ve yolu göle döndü. Çok sayıda villanın alt katları da su altında kaldı. Birçok tatilcinin evde olmadığı da belirtildi. Geçen zamana rağmen sular tahliye edilememesi ise tepki çekti.

"BU MANZARA BODRUM'A YAKIŞMIYOR"

Üç gündür yağmur yağmamasına rağmen hala suların çekilmediğini bu nedenle plastik sandalyeleri yol yaparak evlerine girip çıkabildiklerini söyleyen site yöneticisi Salih Aktan, şöyle dedi:

SULARI ÇEKMEDİLER

"Sağanak yağmurlarda taşan rögarlar ve dere yatakları nedeniyle site sular altında kaldı. Sular bir metre kadar yükseldi. Evlere girip çıkamaz olduk. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MUSKİ (Muğla Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü) ile Bodrum İlçe Belediyesi'ne defalarca bildirmemize rağmen vidanjör getirip, suları tahliye etmediler. Milyon liralık villaların içinde plastik sandalyelerden yaptığımız yolla evlere girip çıkabiliyoruz. Bu manzara Bodrum'a yakışmıyor."

 

Kaynak:Haber Kaynağı