BODRUM'DA FECİ İŞ KAZASI 4 İŞÇİ AĞIR YARALI

BODRUM'DA FECİ İŞ KAZASI 4 İŞÇİ AĞIR YARALI

3 katlı binanın ikinci katına kurulan iskelede çalışan 14 işçiden 4'ü iskelenin bir bölümünün aniden çökmesi üzerine yaklaşık 6 metre yükseklikten düştü.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yapımı devam eden bir turistik tesis inşaatında, iskelenin çökmesi sonucu 6 metre yükseklikten düşen 4 işçi ağır yaralandı.

21 DÖNÜM ARAZİDE TURİSTİK TESİS İNŞAATI

Yalıkavak Mahallesi, Tilkicik Koyu'ndaki 21 dönüm arazi üzerine yapımı devam eden bir turistik tesisin geçtiğimiz yıl başlayan ve halen devam eden inşaatında bugün iskele çöktü. 3 katlı binanın ikinci katına kurulan iskelede çalışan 14 işçiden 4'ü iskelenin bir bölümünün aniden çökmesi üzerine yaklaşık 6 metre yükseklikten düştü.

BİR İŞÇİ YOĞUN BAKIMDA

Kazadan sonra mesai arkadaşları ve şantiye şefinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansları yaralanan ustabaşı Kıyasettin Gümüşlü (41) ile işçilerden Reşat Şahin'i (19) Bodrum Devlet Hastanesi, Mehmet Şahin (36) ile Baykan Güyeş'i (35) Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırdı. Gümüşlü'nün durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı belirtilirken diğer işçilerin beyin tomografilerinin çekildiği ve tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Yaklaşık 450 işçinin çalıştığı şantiyede yaşanan kazanın ardından çalışmalar durdurulurken işçilerin arkadaşları uzun süre olayın şokunu üzerlerinden atamadı. Polis, inşaatta çalışan işçilerden ikisi ile iki şantiye sorumlusunu ifadelerine başvurmak Yalıkavak Polis Merkezi'ne götürürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı