BODRUM'DA "EVE GEÇ GELDİN" FACİASI 2 ÖLÜ

BODRUM'DA "EVE GEÇ GELDİN" FACİASI 2 ÖLÜ

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 48 yaşındaki Ceyhun Soner Paylan, eve geç gittiği için tepki gösteren eşi 42 yaşındaki Nuray Paylan'ı çıkan tartışma sonucu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olay, bugün saat 17.00...

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 48 yaşındaki Ceyhun Soner Paylan, eve geç gittiği için tepki gösteren eşi 42 yaşındaki Nuray Paylan'ı çıkan tartışma sonucu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

GEÇ GELDİN TARTIŞMASI NEDEN OLDU İDDİASI

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında Yeniköy Mahallesi 1632 Sokak'ta meydana geldi. Nuray Paylan iddiaya göre 13 yıllık eşi Ceyhun Soner Paylan'ın eve geç gelmesi üzerine tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ceyhun Soner Paylan eşi Nuray Paylan'a tabancayla ateş etti. Ceyhun Soner Paylan daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp tetiğe basarak yaşamına son verdi.

BİR ÇOCUKLARI VAR

Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Paylan çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi. Bir çocukları olduğu öğrenilen Paylan çiftinin cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı