BODRUM'DA 53 GÜNDÜR KAYIP GİTARİST ORMANDA AĞACTA ASILI BULUNDU

BODRUM'DA 53 GÜNDÜR KAYIP GİTARİST ORMANDA AĞACTA ASILI BULUNDU

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, geçen 7 Şubat'ta sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına bıraktığı veda notunun ardından ortadan kaybolan 33 yaşındaki gitarist Nurdoğan Barış Cerk, 53 gün sonra ormanlık alanda iple ağaca asılı bulundu.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, geçen 7 Şubat'ta sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına bıraktığı veda notunun ardından ortadan kaybolan 33 yaşındaki gitarist Nurdoğan Barış Cerk, 53 gün sonra ormanlık alanda iple ağaca asılı bulundu. Cerk'in intihar ettiği belirlendi.

KALIPLARA SIĞAMADIM

Bodrum'daki eğlence mekanlarında sahne alan evli, bir çocuk babası Nurdoğan Barış Cerk, geçen 7 Şubat'ta , Facebook'taki sayfasında, "Bir takım kalıplara sığamadığımdan bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Söylenecek pek fazla bir şey yok. Herkes her şeyin farkında. Hoşçakalın! Baktığı her yeri ilk defa görüyormuş gibi oluyor insan. Son olarak gelinen nokta bu oluyormuş beyinde. Gitmeden önce..." yazılı paylaşımda bulundu.

2 GÜN HABER ALAMAYINCA KAYIP İHBARINDA BULUNULDU

Saat 07.00 sıralarında geldiği evinde eşiyle görüşen Cerk, bir şey söylemeden evden çıktı. Kendisinden iki gün boyunca haber alamayan eşi A.C. polis, jandarmaya ve savcılığa kayıp başvurusunda bulundu. Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bodrum ekibinin de katılımıyla gidebileceği yerlerde yapılan bir hafta süren aramalara rağmen Cerk, bulunamadı.

OTOPSİ YAPILACAK

53 gündür ortalıklarda görünmeyen genç gitaristen bugün acı haber geldi. Bir çobanın ihbarı üzerine Konacık Mahallesi'ndeki Pedasa Ormanı'na giden polis ekipleri Cerk'in ağaca iple asılı cesediyle karşılaştı. Ağacın dibinde kızına ait bir fotoğrafta bulunan Cerk'in ortadan kaybolduğu günlerde intihar ettiği belirlendi. Cerk'in cesedi kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

EŞİ TEDAVİYE ALINDI

Cerk'in acı haberi alınca fenalaşan eşi arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan genç kadına sakinleştirici iğne vurulduğu öğrenildi.

Polis, Cerk'in intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı