BODRUM SEZONA HIZLI GİRDİ; PLAJLAR RENGARENK

BODRUM SEZONA HIZLI GİRDİ; PLAJLAR RENGARENK

Yabancı turistlerden umudunu yitiren sektör geleceğini yerliye bağladı. İşte Bodrum'da ki ilk organizasyonların sonuçları.

BODRUM'da art arda açılan beach cluplardaki çılgın dans gösterileriyle birlikte eğlence de doruğa çıktı. Tatil için kente gelen yerli ve yabancı turistler, gönüllerince eğlendi.

PLAJDA DANS

Bodrum'da hava sıcaklığı 28, deniz suyu sıcaklığı ise 19 derece olarak ölçüldü. Havaların ısınmasıyla birlikte yurt içi ve dışından tatilciler, Bodrum'a gelmeye başladı. Hareketliliğin başlamasıyla plajlar, renkli görüntülere sahne oldu. Genç ve güzel kadınlar plajda dansları ve makyajlarıyla dikat çekti.

YERLİ TURİSTLER ERKENCİ

66955_19991_07052016122726_13.jpg

Dünyaca ünlü Gümbet Plajı'nda tatilciler bol bol denize girerek güneşlendi. Denizde birbirlerinin üzerine çıkan tatilciler, deve güreşleri yaptı. Su sporları yapan tatilciler, eğlendi. Gümbet sahilinde sezona merhaba partisi düzenleyen Alora Beach Clup'te ise yerli ve yabancı pop müzikler eşliğinde tatilciler dans ederek eğlendi. 

"MİKANOS VEYA SAİNT TROPEZ'DEN HİÇBİR FARKI YOK"

66955_19991_07052016122726_4.jpg

İşletmeci Erol İlhan, "Bugün sezonu açtık. Krizi bahane etmedik hiçbir masraftan kaçmadık. Yaklaşık 500 yerli ve yabancı konuğumuz bugün verdiğimiz partide bir araya geldi. Deniz, kum, güneşin yanında eğlence sektöründe de kaliteli hizmetle çıtayı bu yıl daha da yukarılara çekeceğiz. Gördüğünüz gibi buradaki görüntülerin Mikanos veya Saint Tropez'den hiçbir farkı yok" dedi.

Turizmin başkentinde hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde giderek artacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı