Bitsin artık! yine Kadın cinayeti 2 ölü

Bitsin artık! yine Kadın cinayeti 2 ölü

Okulda cinnet: 2 ölü

ERZİNCAN’da bir ilkokulda hizmetli olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası 43 yaşındaki Ahmet Ateş, aynı okulda memur olan ve bir süre önce eşinden boşanan iki çocuk annesi 41 yaşındaki Serap Fırat'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Olay bugün saat 10.30 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Mimar Sinan İlkokulu'nda meydana geldi. Okulda 15 yıldır görev yapan Ahmet Ateş, elinde pompalı tüfekle Serap Fırat’ın odasına girdi. Tek el ateş ederek Serap Fırat’ı öldüren Ahmet Ateş, daha sonra namluyu göğsüne dayadı ve tetiği çekti.

Silah sesleri üzerine odaya koşan okul yöneticileri memur Serap Fırat ile hizmetli Ahmet Ateş'in cesetleriyle karşılaştı. Olayın bildirilmesi üzerine gelen polis, pompalı tüfeği el koydu, olayın meydana geldiği odada ve Ahmet Ateş'in otomobilinde inceleme yaptı.

Olayı duyup gelen Serap Fırat'ın yakınları gözyaşı döktü. Hizmetli Ahmet Ateş ile memur Serap Fırat'ın cenazeleri, tabutlara konularak otopsi yapılmak üzere Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hizmetli Ahmet Ateş ile memur Serap Fırat arasında ne geçtiğini bilmediklerini söyleyen okul yöneticileri, "İki el silah sesi duyduk. İçeri girdiğimizde her ikisini de kanlar içindeydi" demekle yetindi.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen olayı duyar duymaz okula gittiklerini belirterek, "Hizmetli, önce memuru öldürmüş sonra da intihar etmiş. Sebebini bilmiyoruz. Şu anda polis inceleme yapıyor “ diye konuştu.

Fotoğraflar:dha