BİTMEK BİLMİYOR: BİR SALDIRI DAHA

BİTMEK BİLMİYOR: BİR SALDIRI DAHA

TUNCELİ'de PKK'lı teröristler, karayolunda polis memurunun otomobilini otomatik silahlarla taradı. Polis memuru ağır yaralanırken, araçta bulunan kızı yara almadan kurtuldu.

Güncelleme

PKK'lı teröristlerin otomobilini taradığı polis şehit oldu.

TUNCELİ'de PKK'lı teröristler, karayolunda polis memurunun otomobilini otomatik silahlarla taradı. Ağır yaralanarak Tunceli Devlet hastanesine kaldırılan polis memurunun kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

Şehit polis memurunun araçta bulunan kızı ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.Saldırı, Tunceli- Erzincan karayolunun Pülümür Vadisi içindeki Kutudere Mevkii'nde bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Yanındaki kızıyla birlikte otomobiliyle seyir halinde olan polis memurunun aracına PKK'lılar otomatik silahlarla ateş açtı. Polis memuru ağır yaralanırken, yanındaki kızına şans eseri kurşun isabet etmedi. 

Nerede görev yaptığı ve kimliği henüz açıklamayan polis memuru ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan polis memurunun durumunun ağır olduğu belirtildi.

 

Askeri birliğe roketatarlı saldırı

ŞIRNAK'ın Güçlükonak İlçesi Kaletepe Üs Bölgesi'ne dün gece PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.
Askerlerin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Güçlükonak İlçesi Fındık Tabur Komutanlığı Kaletepe Üs Bölgesi'ne dün gece bir grup PKK'lı roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Askerlerin de anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar dağlık alana kaçtı. PKK'lıların kaçtıkları bölgelere havan atışı gerçekleştirildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı