BİSİKLET CİNAYETİNE 1 TUTUKLAMA

BİSİKLET CİNAYETİNE 1 TUTUKLAMA

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bisikletiyle giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hasan Berk Baysal'ın ölümüyle ilgili 1 kişi tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hasan Berk Baysal ile ilgili olarak Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırma sonucu bir kişi tutuklandı.

Hasan Berk Baysal isimli bisikletçi,  6 Temmuz Pazar 02:00 sularında  Eymir-Mogan Gölü rotasında katıldığı bisiklet turu sonrası Dikmen'deki evine dönerken  Kepekli rampası Samanyolu Outlet çıkışını 200 metre geçe güvenlik şeridinde seyir halindeyken kimliği tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.
ZANLI KAMERALARLA TESPİT EDİLDİ
Yıldızevler Polis Merkezi Amirliği görevlileri ve Çankaya Asayiş Büro Amirliği Olay Yeri İnceleme Ekiplerince gerekli teknik incelemeler yapıldığı kaydedilen açıklamada, görgü tanığının da ifadeleri doğrultusunda bölgedeki MOBESE kameraları, plaka tanıma sistemleri incelendiği, verilen plakaya uygun bir aracın olduğu tespit edildiği belirtildi. 
AĞACA ÇARPTIĞINI SANMIŞ!
Araç sahibinin U.K. isimli şahıs olduğu anlaşıldığı belirtilerek, şahıs ile yapılan görüşmede kendisinin olay günü aşırı alkollü olduğunu, tam olarak yerini hatırlamadığı bir yerde ağaca çarpmış olabileceğini, ancak neye çaptığını bilmediğini beyan ettiği bildirildi. Zanlı U.K.’nın nöbetçi mahkemeye sevk edildiği, Ankara 6. Sulh Ceza Mahkemesince tutuklandığı açıklandı. 

Kaynak: İHA