BİRİ DEVLETİN UÇAĞIYLA, DİĞERİ AKBİLLE

BİRİ DEVLETİN UÇAĞIYLA, DİĞERİ AKBİLLE

Akbille Marmaray'a Binmek İsteyen İhsanoğlu...

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu Kadıköy temaslarında sonra Marmaray'a binmek istedi. Akbil ile binmek isteyen İhsanoğlu'na güvenlik güçleri turnikeyi açtı.

Ekmeleddin İhsanoğlu Kadıköy temaslarının ardından Atatürk Havalimanı’na geçerken Marmaray’ı kullandı. Marmaray’ın Süleyman Demirel’in Cumhurbaşkanlığı, Bülent Ecevit’in Başbakanlığı döneminde başlayan bir proje olduğunu söyleyen İhsanoğlu emeği geçen herkesi teşekkür etti. Üsküdar istasyonundan Marmaray’a binen İhsanoğlu basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Cebinden çakırdığı İstanbulkart’ı (Akbil) turnikeye basmak isteyen İhsanoğlu görevlilerin turnikeleri açmasıyla yürüyen merdivene geçti.

AĞLAYAN BEBEĞİ SAKİNLEŞTİRDİ

Basın mensuplarının izdihamı altında trene binen İhsanoğlu bir ailenin yanına oturdu. İzdiham yüzünden korkan ve ağlayan küçük bir çocuğu sakinleştiren İhsanoğlu 10 dakika süren yolculuğun ardından Yenikapı istasyonunda indi.

"VATANDAŞLAR DA KULLANSIN"

İstasyon çıkışında kullandığı İstanbul kartı basın mensuplarına gösteren İhsanoğlu, "Vapuru, metrobüsü, bazen de otobüsü bu kartla kullanıyorum. Vatandaşlara tavsiye ediyorum" dedi.

YİNE ZAFER İŞARETİ YAPTI

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan’ın eşlik ettiği İhsanoğlu, Yenikapı istasyonunda inerek makam aracına bindi. Bir kez daha zafer işareti yapan İhsanoğlu Atatürk Havalimanı’na geçti.

İşte Ekmelledin İhsanoğlu'nun o görüntüleri: