BİR YILDA 9 KEZ CEZA KESEN TRAFİK POLİSLERİNE ÇİÇEK GÖNDERDİ

BİR YILDA 9 KEZ CEZA KESEN TRAFİK POLİSLERİNE ÇİÇEK GÖNDERDİ

RİZE’de bir yıl içerisinde 9 kez trafik cezası kesilen 29 yaşındaki Selim Papaker, bunu protesto için Rize Trafik Şube Müdürlüğü'ne, üzerinde 'Bana yazmış olduğunuz düzenli trafik cezalarınız için sonsuz teşekkürlerimi iletirim' yazılı...

RİZE’de bir yıl içerisinde 9 kez trafik cezası kesilen 29 yaşındaki Selim Papaker, bunu protesto için Rize Trafik Şube Müdürlüğü'ne, üzerinde 'Bana yazmış olduğunuz düzenli trafik cezalarınız için sonsuz teşekkürlerimi iletirim' yazılı çiçek gönderdi.

Özel bir şirkette çalışan Selim Papaker'e, diyaliz hastası olan babaannesini götürdüğü hastane ve çevresinde otomobilini iddiaya göre hatalı park ettiği gerekçesiyle bir yıl içerisinde 9 kez ceza kesildi. Trafik Şube Müdürlüğü’ne haksız ceze kesildiği gerekçesiyle başvuran ancak sonuç alamayan Selim Papaker, cezaların iptali istemiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne açtığı davayı da zaman aşımı nedeniyle kaybetti.

Kesilen trafik cezalarını protesto için ilginç bir yola başvuran Papaker, 50 lira vererek hazırlattığı, üzerine de, 'Bana yazmış olduğunuz düzenli trafik cezalarınız için Rize Trafik Ceza İşleri Büro Amirliği ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletirim' yazısı koydurduğu çiçeği Trafik Şube Müdürlüğü’ne gönderdi.

"TEPKİMİ BÖYLE GÖSTERDİM"

Babaannesini hastaneye götürdüğü sırada park yerlerinin dolu olması nedeniyle otomobilini çevrede park etmek zorunda kaldığını anlatan Recep Papaker, "Polise gittim ve cezaya itiraz ettim, olmadı. Dava açtım, yine bir sonuç alamadım. Ben de polislere çiçek yolladım. Tepkimi böyle gösterdim. Çevrede park eden o kadar araba var da neden benim arabama sürekli ceza yazılıyor anlayamıyorum" dedi.

 

BİR YILDA 9 KEZ CEZA KESEN TRAFİK POLİSLERİNE ÇİÇEK GÖNDERDİ

Kaynak:Haber Kaynağı