Bir Mahsun Mor Menekşe Ağlıyor mu Ne?

Bir Mahsun Mor Menekşe Ağlıyor mu Ne?

Türkiye'de Siyasetin Mağdurları da Futbolun Mağdurları da Hep Kazanıyor..

Türk Halkı Mağrura değil, Mağdura Prim tanımıştır yüz yıllardır..Gururlu ve onurlu insanlar için zordur Türkiye'de hayat.. Toplumun desteğini almak istiyorsan hep ezilen, mağdur edilen, hakları elinden alınanı oynayacaksın..Şampiyon ya da İktidar olmuş olman önemli değil, mağdur rolü oynamaya devam edeceksin..

Ben onurlu ve gururlu bir insanım, kan kussam bile kızılcık şerbeti içtim derim demeyeceksin, çünkü oyunun kuralı bu değil burada..Rakibin yedi düvel tarafından  tarihte görülmemiş bir şekilde mağdur edilmiş olabilir..Üstüste şampiyonluklar elde etmiş dahi olabilirsin..Ama Mağdur rolünü kimseye bırakmayacaksın..Bize karşı gizli gündemler var, bizi şampiyon yapmak istemiyorlar diyecek, mağduru oynayacaksın.. Ağlayacaksın..

Siyasette de böyle değil midir? Üstüste alınan seçim zaferlerine ve 12 yıllık mutlak güçle iktidar olunmasına rağmen bitmeyen mağduriyetler.. Ağlamayana Meme Var Mıdır?..

Türkiye'de ne olursan ol ama Fenerbahçe gibi Mağrur olmayacaksın..Yıkılmadık, ayaktayız, son sözü biz söyleyeceğiz demeyecek; başarılı olmak istiyorsan Galatasaray gibi Mağduru oynayacak, Bir Mahsun Mor Menekşe olacaksın...

Sosyal Medyada dolaşmaya başlayan bir video, Galatasaray Futbol Takımının  İki senedir üstüste şampiyon olmalarına rağmen, kulüp yöneticilerinin Mağduriyeti neden rakibe bırakmadıklarını ve bunu bir silah gibi nasıl kullandıklarına dair güzel bir örnek olarak hafızalara kazınacak..

İşte O Video:

Bir Mahsun Mor Menekşe from Fenerbahçe Yıkılmaz on Vimeo. by @gokhanbarlas

@cengiz_YILDIZ

Kaynak:Haber Kaynağı