Bir Koca Daha Karısını Bıçakladı

Bir Koca Daha Karısını Bıçakladı

Enver Ateş, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi Semra Ateş'i çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak yaraladı

EŞİNİ ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE BIÇAKLADI
 
Murat DELİKLİTAŞ/İSTANBUL

Kadıköy'de, bir sitede apartman görevlisi olarak çalışan Enver Ateş, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi Semra Ateş'i çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak yaraladı. Semra Ateş, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, Enver Ateş gözaltına alındı.
 
Olay, Kozyatağı 19 Mayıs Mahallesi Güneşli Sokak İnta 2 Sitesi A Blok'ta saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, A blokta 6 yıldır apartman görevlisi olarak çalışan Enver Ateş, evlere temizliğe giden eşi Semra Ateş'le henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. 
 
 
Ateş çiftinin iki çocuklarının gözü önünde devam eden tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü. Enver Ateş, mutfakta bulunan ekmek bıçağını alarak eşini 4 yerinden bıçakladı. Eşinin kanlar içinde yere yığıldığını görerek pişman olan Enver Ateş, polis ve sağlık görevlilerini aradı. Kısa süre sonra gelen sağlık ekipleri, Semra Ateş'e olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
 
Polis tarafından gözaltına alınan Enver Ateş'in karakoldaki ilk ifadesinde eşinin kendisini aldatmasından şüphelendiğini, bu yüzden çılgına dönerek bıçakladığını söylediği öğrenildi. Babalarının annelerini bıçaklamasını gören Ateş çiftinin iki çocuğu ise olayın ardından dayılarına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.