BİR GENÇ DAHA UYUŞTURUCUNUN KURBANI

BİR GENÇ DAHA UYUŞTURUCUNUN KURBANI

Uyuşturucuya bir kurban haberi de Mersin'den geldi. Evde uyuşturucu kullanan 2 arkadaş bayıldılar

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde misafir olarak gittiği arkadaşının evinde uyuşturucu kullandığı iddia edilen 25 yaşındaki Haydar B., hayatını kaybetti.

NARGİLE İLE UYUŞTURUCU KULLANDILAR

Olay, Şahin Mahallesi Sait Polat Bulvarı üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 25 yaşındaki Haydar B., dün akşam 55 yaşındaki arkadaşı Kenan S.‘nin evine geldi. Evde uyuşturucu madde kullandığı öne sürülen iki arkadaş daha sonra kendilerinden geçti ve bayıldılar.

UYANDIRAMAYINCA 112'Yİ ARADI

Uzun süre baygın kalan ev sahibi Kenan S., bugün öğleden sonra saat 14.30 sıralarında kendine geldi. Evinde misafir olan arkadaşı Haydar B.'nin uyanmadığı ve hareketsiz şekilde yattığını gören Kenan S., kendisini uyandırmaya çalıştı. Çabalarına rağmen arkadaşanın uyanmadığını ve nefes de almadığını fark eden Kenan S., 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Eve polis ile birlikte gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde Haydar B.’nin öldüğünü belirledi. 

DÜZENEK BULUNDU

 

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme polislerinin Kenan S.'ye ait evde yaptığı incelemede, uyuşturucu madde alımında kullanılan sulu nargile diye bilinen ve bong adı verilen pet şişe düzeneği bulundu.

EV SAHİBİ GÖZALTINDA

Haydar B’nin cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, evin sahibi Kenan S. ise gözaltına alındı.

Polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı