Bir elinde tabanca, bir elinde döner bıçağı

Bir elinde tabanca, bir elinde döner bıçağı

Bir elinde tabanca, bir elinde döner bıçağıyla intihar girişiminde bulundu.

ŞANLIURFA'da, işsiz olan ve daha önce birçok kez intihar girişiminde bulunan 27 yaşındaki Onur A., eline aldığı tabanca ve döner bıçağıyla 4 katlı binanın çatışına çıkarak intihara kalkıştı. Tabanca ile havaya rastgele ateş eden ve döner bıçağını savurarak yanına kimseyi yaklaştırmayan genç, polisin 1 saatlik çabasıyla ikna edildi.

Olay, saat 16.00 sıralarında Şehitlik Mahallesi Şehit Nusret Caddesi'nde meydana geldi. 4 katlı bir binanın çatısına çıkan Onur A., elindeki döner bıçağı ile vücuduna zarar verip tabanca ile rastgele ateş ederek intihar edeceğini söyledi. İşsiz ve evsiz olduğunu, kimsenin kendisine yardımcı olmadığını söyleyen Onur A.'yı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine aralarında Özel Harekatçıların da bulunduğu polisler ile sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ÖZEL HAREKAT OPERASYON DÜZENLEDİ

Tabancayla havaya rastgele ateş eden ve bıçakla kimsenin yaklaşmasına izin vermeyen Onur A.'yı çatıdan indirmek için görevliler uzun süre dil döktü. Polis, bu sırada bölgede toplanan meraklı kalabalığı dağılmaları için sık sık megafonlarla uyardı. Yaklaşık 1 saatlik uğraşın ardından polisler çatıya çıktı ve konuşarak ikna ettikleri Onur A.'nın elindeki tabanca ve bıçağı alarak aşağı indirdi. Çatıda bıçakla kendisine zarar veren Onur A., indirilmesinin ardından ambulansla tedavisi yapılmak üzere Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.