KÜÇÜK CANER'İN OTOPSİ RAPORU ÇIKTI

KÜÇÜK CANER'İN OTOPSİ RAPORU ÇIKTI

AYDIN'da boğazı ve sağ bileği kesilmiş halde ağır yaralı bulundu.

 4 yaşındaki Caner Cerit, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Tüyleri diken diken eden olay, merkez Efeler İlçesi'nde meydana geldi. İlçenin İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkii'nde evlerinin önünde oynayan Caner Cerit kayboldu. Aile çocuğu ararken kısa süre sonra dedesi tarafından kullanılmayan bir ahırda ağır yaralı bulunan Caner Cerit, hemen Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tecavüz edilmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulan talihsiz çocuk, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

ADLİ TIP ÖN RAPORU KAZA DEDİ

Ön otopside tecavüz yok, kesikler tel örgüden
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, evlerinin yakınında bileği ve boğazı kesik ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki Caner Çerit’in, hastanedeki ön otopsisi tamamlandı. Hastane morgundaki otopsi sonucunda Caner Çerit’de tecavüz bulgusuna ratlanmazken, boğazındaki kesiğin çivi batması, bileğindeki kesiğin ise de tel örgülere takılması sonucu meydana geldiği bildirildi.
Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, “Bazı sanal basın organlarında yer alan, İmamköy Mahallesi’nde ikamet eden 4 yaşındaki C.Ç. adındaki çocuğun ölümü ile ilgili olarak yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşme sonucu kaza ile öldüğü, herhangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir” denildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı