BİR AŞK HİKAYESİNE SEÇKİN ÖZDEMİR SÜRPRİZİ

BİR AŞK HİKAYESİNE SEÇKİN ÖZDEMİR SÜRPRİZİ

"Hiç iddiam yok. Hobi olarak gitar çalıp söyleyen bir adamım. ‘Böyle bir iddiam varmış’ gibi algılanır diye panik oldum

OYUNCU Seçkin Özdemir, ‘Bir Aşk Hikayesi’ dizisi için şarkı söylemesini istediğinde paniğe kapıldığını anlatırken, "Hiç iddiam yok. Hobi olarak gitar çalıp söyleyen bir adamım. ‘Böyle bir iddiam varmış’ gibi algılanır diye korktum" dedi.

SÖYLEŞİDE AÇIKLADI

Uydu aracılığı ile yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında Arap dünyasında çok sevilen ve fan sayfaları açılan Seçkin Özdemir ile yapılan röportaj yayınlandı. Zeynep Özek’in hazırladığı programda Liana Dahdouh’un sorularını yanıtlayan Özdemir, ‘Bir Aşk Hikayesi’ dizisinin ilk bölümlerinde Türkçe pop şarkılar kullanıldığını, ilerleyen bölümler için yapımcının kendisine "Bir şarkı söyler misin?" diye sorunca bu konuda iddialı olduğuna dair algı oluşacağından korktuğunu belirterek, "Çok fazla beğenildi. Bunun profesyonel değil, dizi tadında bir şey olduğunu Twitter’de yazdım. Sonra devamı da geldi. Talep geldi, şarkı söylemem için" dedi.

ROLDEKİ AŞKLARINA İNANDIKLARINI

Özdemir, izleyicinin rol arkadaşı Damla Sönmez ile birlikte sevdiklerini, roldeki aşklarına inandıklarını, ‘Güzel bir çift’ oluşturduklarını düşündüğünü bildirirken, "Neyin güzel?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bu konuda çok fazla düşünen biri değilim. İzleyici bakışlarımı beğeniyorsa ne mutlu bana. Ben sadece oynarken veya bir karakteri canlandırırken onun duygusuna girip, onun duygusuyla nasıl yaşamam, nasıl bakmam bir tavır sergilemem gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorum.”

Seçkin Özdemir, beğendiği diziler arasında ‘Ezel’i, çok iyi kadın sanatçılar arasında Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Bergüzar Korel, Meryem Uzerli, Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu’nu sayarken, Arap hayranlarının binlerce kilometre öteden kendisine birbirinden güzel hediyeler gönderdiklerini, onları kırmayarak sık sık fotoğraflarını paylaştığını ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı