BİNLERCE KİŞİ YENİ YILA BÖLÜNMÜŞ YOLDA GİRDİ

BİNLERCE KİŞİ YENİ YILA BÖLÜNMÜŞ YOLDA GİRDİ

AKP iktidarının en çok övündüğü bölünmüş yollar yağmurlardan sonra kara teslim oldu. Yeni yıla yakınlarının yanında girmek için yollara çıkan binlerce kişi araçların içerisinde mahsur kaldı saatlerce yolların açılmasını boşuna bekledi

 

Bursa- Ankara karayolu İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kavşağında karla kaplı yolda sürücünün kontrolünden çıkan bir TIR'ın kayması sonucu kapanan Bursa'ya geliş yönünün ulaşıma açılması için çalışmalar sürerken, Ankara'ya gidiş yönü de yine TIR kayması sonucu ulaşıma kapandı.AKP iktidarının en çok övündüğü bölünmüş yollar yağmurlardan sonra kara teslim oldu. Yeni yıla yakınlarının yanında girmek için yollara çıkan binlerce kişi araçların içerisinde mahsur kaldı saatlerce yolların açılmasını boşuna bekledi. Kızılay kumanya dağıttı. İnsanlar sinir krizleri geçirdi.

6 SAAT BİNLERCE KİŞİ YOL AÇILMASINI BEKLEDİ

Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı ve yeni kapanan Mezitler'deki Güneykestane rampasının yeniden ulaşıma açılması için Karayolları 14'üncü Bölge Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Yolun kapanması nedeniyle her iyi yönde de uzun kuyruklar oluştu. İnegöl'den Ankara yönüne araç geçişlerine de izin verilmiyor.

YOL, 6 SAAT SONRA ULAŞIMA AÇILDI 

Bursa-Ankara karayolu, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kavşağında saat 16.00 sıralarında kar nedeniyle kontrolden çıkan TIR'ın kayması sonucu çift yönlü olarak ulaşıma kapanmıştı. Karayolları ve belediye ekiplerinin 6 saatlik yoğun çalışması sonucu yol saat 22.00 sıralarında çift yönlü olarak ulaşım açıldı.

54590_7111_31122014164914_2.jpg

BALIKESİR'DE DE İŞKENCE

Balıkesir- Akhisar karayolunun Çanakçı rampasındaki sorun sürüyor. Valilik'ten yapılan açıklamada; Balıkesir'den İzmir'e gitmek isteyenlerin Havran ve Burhaniye yolunu kullanmaları gerektiği bildirildi. Çanakçı rampasında birçok aracın dönemediği bu nedenle sorunun aşılamadığı öğrenildi. Karayolları, büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile kamu kurum ve kuruluşlarına ait araç ve personelle yol açma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

311220141648310119266_2.jpg

İKİ YERDEN İYİ HABER

Öte yandan Balıkesir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Balıkesir- Susurluk ve Balıkesir- Edremit yollarının yoğun çalışmalar sonucu önce tek yönlü ardından çift yönlü olarak açıldığını belirtildi.

KAR YOLLARI KAPATTI, BİNLERCE SÜRÜCÜ MAHSUR KALDI

MAHALLEYE DÖNÜŞTÜRÜLEN KÖYLERİ DE ETKİLEDİ

Balıkesir'in büyükşehir olmasının ardından mahalleye dönüşen köyleri de kar yağışından olumsuz etkilendi. Balıkesir'de çoğu eskiden köy olan 322 mahallenin yolunun kapalı olduğu, 319 mahalleye de elektrik verilemediği bildirildi. Balıkesir şehir merkezindeki su kesintisi de hala giderilemedi.

BELEDİYE VE KIZILAY YARDIMA KOŞTU

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karayollarında yaşanan trafik sıkıntısı ve mahsur kalan vatandaşlara yardım ulaştırılması için zabıta ekipleri ile devreye girdi. Zabıta ekipleri, vatandaşlara kumanya dağıttı. AFAD ve Kızılay Balıkesir Şubesi de mağdur vatandaşlara yardımcı olmak için seferber oldu. AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da Susurluk yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

KAR YOLLARI KAPATTI, BİNLERCE SÜRÜCÜ MAHSUR KALDI

KAR YOLLARI KAPATTI, BİNLERCE SÜRÜCÜ MAHSUR KALDI

 

Kaynak:Haber Kaynağı