Binlerce kişi Sergen Yalçın'a sesleniyor

Binlerce kişi Sergen Yalçın'a sesleniyor

İzmir'de beyin tümörü ameliyatı olan 17 yaşındaki Beşiktaşlı Sergen'in en büyük isteği adaşı Sergen Yalçın'la tanışmak. Sosyal medyada ise futbol yıldızına çağrı var.

Sergen Pınar. Daha 17'sinde. Sıkı bir Beşiktaş taraftarı... Bir de yeşil sahaların ve Beşiktaş'ın 10 numarası Sergen Yalçın hayranı. Beyin tümörü ameliyatı olan küçük Sergen'in şimdi en büyük isteği 'Büyük Sergen' ile tanışmak.   

Bir çok futubolsever Sergen'e destek için #SergenSergenYalçınlaGörüşsün hashtagiyla destek verdi. Sergen'e destek veren binlerce kişi, Sergen Yalçın'a, adaşıyla tanışması için çağrı yapıyor.

İZMİR BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ'NDEN ZİYARET

İzmir Beşiktaşlılar Derneği Sergen'i ziyaret etti. Derneğin resmi sitesinden yaptığı açıklama şöyle;

"Sergen PINAR, 17 yaşında. 1 yıl önce beyin tümörü ameliyatı olmuş ve halen tedavisi Ege Üniversitesi Çocuk Onkolojisi Bölümünde devam etmekte. Şu an 2 kemoterapisi kalmış. Bunun birisi 15 Martta, diğeri 15 Nisanda. Dileğimiz bir an önce sağlığına kavuşması. Adından da anlaşılacağı gibi, fanatik Beşiktaşlı ve en büyük arzusu da adını aldığı Sergen Ağabeyiyle tanışmak. Kendisini ziyaret edip Niang'ın Beşiktaş formasını ve şapkasını götürdüğümde, kendisine bakan babasının ifadesiyle bir yıldır hiç kalkamadığı yatağında mutluluktan adeta dikilmiş. Forma ile bu kadar moral kazanan Sergen'in, Sergen ağabeyini görünce umuyoruz ki o yataktan bir daha hiç yatmamacasına ayağa kalkacağı an gerçekleşir.

Derneğimizin Yönetim Kurulu , SERGEN'in adını taşıdığı SERGEN ağabeyi ile buluşmasını sağlamak için gerekli girişimlerde bulundu. Ayrıca Sergen Pınar'ı en kısa,  zamanda derneğimiz adına ziyaret edeceğiz. O'na acil şifalar diliyoruz."