BİNALİ YILDIRIM'DAN EVLERE ŞENLİK "FETÖ YUVALANMASI" AÇIKLAMASI

BİNALİ YILDIRIM'DAN EVLERE ŞENLİK "FETÖ YUVALANMASI" AÇIKLAMASI

Binali Yıldırım partisinin istişare toplantısında yaptığı konuşmada FETÖ, PKK ve IŞİD ile ilgili "diğerleri 3 maymun oldular "biz mücadele ettik dedi

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış konuşmasını yapıyor.

HİÇ BİRİNİN AKP DÖNEMİ İLE İLGİSİ YOK

Konuşmasında bu gün Türkiye'nin başına bela olan FETÖ,PKK ve İŞİD'in AKP döneminde örgütlenmediği konusunu öne çıkaran Yıldırım, Bunların hiç biri AKP döneminde yuvalanmadı iddiasında bulundu. Cumhuriyet'in haberine göre Yıldırım 15 Temmuz darbesinin de bir takım çevreler tarafından unutturulmaya çalışıldığını ileri sürdü.

İŞTE KONUŞMANIN BAZI DETAYLARI

- 15 Temmuz'da bu milletin iradesini esir almak isteyenler gerçeği açık şekilde görmüştür. Evlerden, sokaklardan, caddelerden bir milletin oluk oluk tankların, namluların üzerine yürüdüğünü gören hiçbir ulus yoktur.

Bu millet elinde silah olmadan, yüreğinde dağ gibi imanıyla eşkıyaya dur demiş bir millettir. Bu topraklar gerektiğinde her yaştan, her kesimden, her görüşten birer kahramana dönüştüğü topraktır. Ne FETÖ, ne BETÖ, ne DEAŞ, ne de kirli bir terör örgütü bu milleti dize getiremez, bu ülkeyi yolundan çeviremez.

Gün gelir polisimizle, gün gelir askerimizle inlerine girer, bellerini kırarız, gün gelir 7'den 70'e sokaklara iner bizden gasp ettikleri tankları, tüfekleri geri alırız. Bu milletle oyun olmayacağınız cümle alem görmüştür.

- 15 Temmuz zaferini gölgelemeye çalışanlar sinsi taktikler içindedir. FETÖ, AK Parti döneminde doğmamıştır, FETÖ AK Parti döneminde palazlanmamıştır. Bu terör örgütü AK Parti döneminde kurulmuş, güçlenmiş gayreti içinde göstermeye çalışanlar var. Bunlar kendi yanlışlarını örme gayreti içindeler.

1980'den 2013'e kadar bu eli kanlı terör örgütüne iki başbakan karşı çıkmış, mücadele etmiştir. Biri merhum Necmettin Erbakan diğeri de kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. 60'larda, 70'lerde, 80'lerde, 90'larda AK Parti yoktu ama sizin içinde olduğunuz partiler vardı.

Neler yaptınız, hangi önlemi aldınız? Hangi başbakan, hangi cumhurbaşkanı AK Parti iktidarı kadar mücadele etti? Görev yaptıkları dönemde üç maymunu oynayanlar şimdi ahkam kesiyorlar.

- AK Parti içerisinde ne FETÖ ne de terör örgütü mensubu barınamaz.

SOSYAL MEDYA NE DEDİ

2-(1)-001.jpg

3-146.jpg

4-101.jpg5-077.jpg7-046.jpg11-044.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı