BİNALİ YILDIRIM KONUŞTU HERKES UYUDU

BİNALİ YILDIRIM KONUŞTU HERKES UYUDU

Davutoğlu'nun yerine atanan Başbakan Binali Yıldırım'ın 2. gurup toplantısında yaptığı konuşma sırasında herkesin uyuması kameralara takıldı.

Davutoğlu'nu tasfiye ettikten sonra yerine AKP lideri ve Başbakan olarak tayin ettiği Binali Yıldırım'ı getiren Erdoğan bu fotoğrafları görünce çok sinirlenecek. Sözcü'nin haberine göre, Binali Yıldırım'ın konuşması AKP Meclis Gurubunda "Ninni etkisi" yaptı. Binali Yıdırım'ın Davutoğlu'na göre temposuz ve heyecansız gerçekleştirdiği konuşmasında salona önceden doldurulduğu ve talimat verildiği anlaşılan AKP gençlik kolları mensuplarının dışında algılayan olmadı. İşte Sözcü' den Zekeriya Albayrak'ın tespit ettiği uykulu AKP Gurup toplantısından ayrıntılar.

KONUŞMAKTA ZORLANDI

AKP grubunda Başbakan olduktan sonra ikinci defa konuşan Yıldırım vasat bir konuşma yaptı. Erdoğan ve Davutoğlu’nun grup konuşmalarıyla kıyaslandığında dinleyicilerinde aşırı tezahürat yapmamaları dikkat çekti.  

TEZAHURAT YAPANLAR AYARLANMIŞ GİBİYDİ

Dinleyicilerin sürekli tezehürat yaptıklarında ise Başbakan Yıldırım’ın konuşmakta zorlandığı gözlendi.

2 ESKİ BAKAN UYUYOR

uyudu-vekiller.jpg


FOTO:SÖZCÜ - AKP'nin eski bakanlarından Fatma Güldemek Sarı (sağda) ile Güldal Akşit (solda) mışıl mışıl uyudu. 

 

ÇOK KONUYA DEĞİNDİ ÇOK UYUTTU

Yaklaşık 45 dakika kürsüde kalan Binali Yıldırım terörle mücadeleden, başkanlık sistemi tartışmalarına kadar birçok konuya değindi.

uyudu-seyirciler.jpg

FOTO:SÖZCÜ Yıldırım’ın konuşması sadece vekillerin değil, izleyicilerin de uykusunu getirdi.

Başbakan Yıldırım Meclisdeki “Geçmişten Günümüze Tutanak Belge ve Materyalleri Sergisi” gezdi.

Kaynak:Haber Kaynağı