BİM'in Kamyonunu Yaktılar

BİM'in Kamyonunu Yaktılar

BEYOĞLU'nda, yasadışı terör örgütü yandaşları, sürekli molotofkokteyli saldırı düzenledikleri market yerine bu kez de aynı markete malzeme getiren kamyonu molotofkokteyli attı. Kamyon alev alev yanarken, polis yaya olarak kaçan saldırganları yakalamak iç

MARKETE MALZEME GETİREN KAMYONU MOTOLOFKOKTEYLİ ATARAK YAKTILAR
 
Süleyman KAYA/İSTANBUL,


BEYOĞLU'nda, yasadışı terör örgütü yandaşları, sürekli molotofkokteyli saldırı düzenledikleri market yerine bu kez de aynı markete malzeme getiren kamyonu molotofkokteyli attı. Kamyon alev alev yanarken, polis yaya olarak kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. . 
 
 Piyalepaşa Mahallesi, Piyalepaşa Caddesi 123 Numarada bulunan 3 katlı apartmanın giriş katındaki marketin önünde saat 23.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti. Yüzleri maskeli terör örgütü yandaşı yaklaşık 5 kişilik grup, bir markete malzeme getiren park halindeki 34 FP 1230 plakalı kamyona molotofkokteyli saldırı düzenlendi. Kamyon bir anda alev topuna dönerken, saldırganlar yaya olarak kaçtı. Kamyondan yükselen alevler markete ardından da 3 katlı binaya sirayet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri geldi. Alevlere müdahalede bulunan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Söndürülen kamyon kullanılamaz hale geldi. Bir vatandaş "Bu market onlarca kez saldırıya uğradı. Şimdi ise hedef aynı markete malzeme getiren kamyon oldu. Bu saldırı gündüz saatlerinde olsa büyük panik yaşanabilir ve can kaybı da olabilirdi" dedi. Polis saldırganları yakalamak için operasyon düzenledi.