BİLGİSAYAR OYUNUNUN FİLMİ ÇIKIYOR

BİLGİSAYAR OYUNUNUN FİLMİ ÇIKIYOR

Michael Fassbender'in başrolde bulunduğu filmden ilk görsel geldi.

Oyun sektörü, 21. yüzyılın getirisi olan teknolojik yeniliklerle birlikte adeta altın çağını yaşıyor. Artan oyuncu kitlesi, farklı türlerdeki konsollar, oyun araçları, farklı yapımcılar ve konuların bulunduğu oyun evreni çok hızlı bir şekilde büyüyor. Bu büyüme, bazı oyunların kendine beyaz perdede de yer bulmasını sağladı. 

BAŞROLÜ MICHAEL FASSBENDER ALDI

Assassin's Creed'in durdurulamayan yükselişinin ardından oyun serisinin filminin yapılması kararı almıştı. Serinin hayranlarının bu karar üzerine yaşadığı sevinç, başrolde bulunan ismin açıklanmasıyla katlanarak arttı. Filmin başrolünde Michael Fassbender bulunuyor. Tanımayanlar için önceki rollerinden örnek verecek olursak Michael Fassbender, X-Men serilerinde karşımıza çıkan genç Magneto. Başarılı oyuncu X-Men filmlerinin yanı sıra Prometheus ve Macbeth filmlerinde de rol almıştı.

25251.jpg

Bugün Yahoo tarafından açıklanana göre Michael Fassbender, 2016 yılında gösterime girecek olan Assassin's Creed filminin ilk görseli ile karşımıza çıktı. Görselde Fassbender, Assassin'lere özel olan bir giysiye sahip ve tabii ki kapşonu kapalı.

HAYRANLAR GÖRSELİN GERÇEK OLMADIĞINI BELİRTTİLER

Görselin yayınlanmasından sonra bazı hayranlar görselin gerçek olmadığını, eğer gerçekse de kalitesiz olduğunu, Fassbender'ın son senelerde arka arkaya rol aldığı kaliteli film serisinin bozulacağına inandıklarını belirttiler. Fakat bence oldukça yanılıyorlar.

ÖNCE STEVE JOBS'I CANLANDIRACAK

Başrolünde Michael Fassbender'ın bulunduğu Assassin's Creed 23 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek. Ayrıca Michael Fassbender, 30 Ekim'de vizyona girecek Steve Jobs filminde de Steve Jobs'ı canlandıracak.

Kaynak: Webtekno