BİLAL ERDOĞAN'IN KORUMA ORDULU ŞIRNAK ÇIKARMASI

BİLAL ERDOĞAN'IN KORUMA ORDULU ŞIRNAK ÇIKARMASI

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, vakfın Şırnak temsilciliğinin açılışını yaptı.Şırnak Devlet Hastanesi yanında kurulan TÜRGEV Şırnak...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, vakfın Şırnak temsilciliğinin açılışını yaptı. Büyük bir koruma ordusu ile vakıf binası açan Bilal Erdoğan için kentte kuş uçurulmadı.

YİNE VALİ VE REKTÖR EŞLİĞİNDE

Şırnak Devlet Hastanesi yanında kurulan TÜRGEV Şırnak Şubesi'nin açılışına Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Nuri Nas ile davetliler katıldı. Açılışta konuşan Bilal Erdoğan, TÜRGEV temsilciliğinin Şırnak'ın sosyal hayatını zenginleştireceğini, gençlerin ev ve okul dışındaki zamanlarında katkı sağlayacağını belirterek, hayırlı uğurlu olmasını istedi. Erdoğan, şunları söyledi:

MANEVİ VE DİNİ DEĞERLERİMİZLE YETİŞECEKLER

"Elbette TÜRGEV, gençlerimize manevi ve dini değerlerle kültürel geçmişimizle, barışık ve donanımlı bir şekilde gelişmesine yetişmesine katkıda bulunmak için yola çıkmış bir vakıftır. Bu açıdan zaman ayırıp gençlerimizi yetiştirmeye gelen, onların sosyal, sportif faaliyetlerle zaman geçirmesini teşvik edecek olan bütün gönüllü arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum.

YETİŞTİRECEĞİ GENÇLERİN GÖZLERİNE BAKMADI

Geçmişimizi bilmeden, kültür coğrafyamızı tarihi birikimimizi tanımadan, içselleştirmeden geleceğimizi sağlıklı ve doğru bir şekilde inşa etmemiz mümkün değil. Geçmişimizle bağlı olacağız. Geçmişimizdeki dik duruş, istikamet ve birlik ruhunu yeniden yaşayacağız, yeniden hayata geçireceğiz. Geleceğe inşallah böyle yürüyeceğiz. Böyle olduğu zaman inşallah 2023 Türkiye'si, 2053, 2071 Türkiye'si bir hayal olmayacak. Bu yetişen gençlerimizin elinde yükselecek ve gerçekleşecek. ben TÜRGEV Şırnak temsilciliğinin hayırlara vesile olmasını ve tüm gençlerin buradan sonuna kadar faydalanması için dua ediyorum."

SURATLAR YİNE ASIK

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Türkiye ve Şırnak için gençlerin çok önemli olduğunu belirterek, "Çünkü geleceği bu gençlerimizle inşa edeceğiz. Bizim bulunduğumuz makamlarda yarın gençlerimiz oturacak, onlar bu ülkeye, bu vatana hizmet edecekler. Bu anlamda gençlerimizin yetişmesi ve dünyayı tanıması iyi bir eğitim alması çok önemli. Bu anlamda TÜRGEV gençlerimize birçok alanda donanımlı yetişmesi için çok önemli hizmetler vereceğine inanıyorum" dedi.

MAHALLELERE KADAR GİRECEK

TÜRGEV Genel Başkanı İsmail Emanet, Türkiye gençliğine her noktada hizmet etmek amacıyla Türkiye genelinde 43'üncü şubelerini açtıklarını söyledi. Emanet, "Ülkemizde il il, mahalle mahalle, ilçe ilçe her yerde gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Açılışın ardında Bilal Erdoğan, vakıf binasında bir süre kaldıktan sonra Şehr-ı Nuh Otel'de vakıf yöneticileriyle yapacağı toplantıya geçti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı