BİLAL ERDOĞAN'DAN UĞUR DÜNDAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

BİLAL ERDOĞAN'DAN UĞUR DÜNDAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan, Halk Arenası sunucusu Uğur Dündar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Halk Arenası sunucusu gazeteci Uğur Dündar'a Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan tarafından dava açıldı. Haberi bugün köşesinden duyuran Dündar, "Çağ­rı gel­di, de­ğer­li avu­ka­tım İs­ma­il Yıl­ma­z’­la bir­lik­te ifa­de ver­mek için sav­cı­lı­ğa gittik. Baş­ba­kan Er­do­ğan ve oğ­lu Bi­lal, hak­kım­da şi­ka­yetçi ol­muş­lar" dedi.

NEDEN DAVA AÇTILAR? 

Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın Uğur Dündar'a "CHP Li­de­ri Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu­’nun Mec­li­s’­te yap­tı­ğı bir ko­nuş­ma­yı alın­tı­la­yıp ken­di­le­ri­ne ha­ka­ret edildiği" iddiasıyla dava açtığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu o konuşmasında Suu­di Ara­bis­ta­n’­dan TÜR­GE­V’­e ge­len 99 mil­yon, 999 bin 990 do­lar­lık pa­ra iddiasını anlatmıştı.

KAMUOYUNA AÇIKLAMA YAPSINLAR 

Dündar yazdıklarını ve Burak Erdoğan ile ilgili de ortaya çıkan ses kayıtlarını hatırlatarak, "Burak Erdoğan‘ın özel yaşamı, İsviçreli kadın arkadaşı falan beni zerrece ilgilendirmiyor. Ama kardeşiyle birlikte yaptıkları gizemli İsviçre seyahatleri fena halde ilgimi çekiyor. O nedenle savcılığa suç duyurusu yapmalarını değil, kamuoyuna net bir açıklamada bulunmalarını bekliyorum!" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı