BIÇAKLI KOCA DEHŞETİNDE FLAŞ GELİŞME

BIÇAKLI KOCA DEHŞETİNDE FLAŞ GELİŞME

DENİZLİ'de şiddet gördüğü için boşanmak istediği kocası tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklanan, yoldan geçen Mevlüt Tuğan tarafından kurtarılmasının ardından hastaneye kaldırılan 30 yaşındaki Ayşe Özdağ, hayati tehlikeyi atlattı.

Olay, dün saat 08.30 sıralarında, Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. 43 yaşındaki Davut Özdağ, şiddet gördüğü için kendisinden boşanmak isteyen dört yıllık eşi Ayşe Özdağ'ı elinden tutup sürükleyerek sokak arasına getirdi. 

Kendisine direnen Ayşe Özdağ'ı önce ayaktayken bıçakla yaralayan Davut Özdağ, ardından yere yatırdığı kadının üzerine çıktı. Özdağ, eşini boğazı da dahil olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamayı sürdürdü. Bu sırada eşini bırakması için bir apartmandan kova atıldı. Öfkeli kocanın elinden Ayşe Özdağ'ı, atılan kovayı eline geçiren evli ve iki çocuk babası 38 yaşındaki Mevlüt Tuğan kurtardı.

Çevreden gelen tepkiler üzerine kaçan ve polis tarafından yakalanan Davut Özdağ, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İYİ HABER 'KAHRAMAN'I DA ÇOK SEVİNDİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekiplerince ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, ilk evliliğinden bir çocuğu bulunan Ayşe Özdağ, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Yapılan tedaviler sonrası bugün hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilen Ayşe Özdağ'ın birkaç gün içinde normal servise alınacağı belirtildi. Ayşe Özdağ'ın hayati tehlikeyi atlatmasına ailesinin dışında çok sevinenlerden biri de Mevlüt Tuğan oldu.

Kadını eşinini elinden kurtaran Tuğan, Özdağ'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Normalde kan görmeye dayanamayan biriyimdir. Ama burada önemli olan kadının hayatıydı. Ayşe hanımın yakınları beni arayıp gözyaşları içinde teşekkür ettiler. Ben de bundan onur duydum. Herkes beni kahraman ilan etti, ancak ben üzerime düşeni yaptım. Herkes kadının bıçaklanmasını film izler gibi seyrederken, seyirci kalamazdım. Benim yaptığım sadece bir insanlık görevidir. Kadına karşı şiddete vatandaşlar olarak duyarsız kalmayalım" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı