Bıçakladı Yetmedi, Boğazını kesti ifadesinde 'pişmanım' dedi

Bıçakladı Yetmedi, Boğazını kesti ifadesinde 'pişmanım' dedi

Ayrılmak isteyen sevgilisini 4 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını kesti

Bunun adı vahşet!

Ayrılmak isteyen sevgilisini 4 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını kesti

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN
23.03.2013 14:20

BIÇAKLADI YETMEDİ BOĞAZINI KESTİ 
 
 SAMSUN'da ayrıldığı 19 yaşındaki sevgilisi Serpil Öztürk'ün boğazını kesip vücudunun 4 yerinden yaralayan 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Mecit Özbaran tutuklandı. Özbaran ifadesinde, "Bana hakaret edip tokat attı" dedi.
 
Olay dün İlkadım İlçesi Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Canik İlçesine bağlı Düzardıç Köyü'nde oturan Mecit Özbaran, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yeşilyurt Demircilik Meslek Yüksek Okulu'nu kazandıktan sonra Samsun'a yerleşti. Özbaran dün sevgilisi Serpil Öztürk ile buluşarak sahil yoluna geldi. Öztürk ayrılmak istediğini söyleyince, iki sevgili arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında bir tokat yiyen Mecit Özbaran üzerinde bulunan bıçağı çıkartıp Serpil Öztürk'ün göğüs ve karın bölgesinin 4 bıçak darbesiyle yaraladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre yere düşmek üzere olan kızın boğazını kesti.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ
 
Genç kız kanlar içinde yere düştükten sonra zanlı kaçmak istedi. Ancak izinli olan ve olay yerinde bulunan bir polis memuru Mecit Özbaran'ı yakalayıp karakol ekiplerine teslim etti. Ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kızın şah damarının kesildiği ve durumunun ağır olduğu belirtildi. 
 
Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Mecit Özbaran ifadesinde, "Biz çocukluk arkadaşıyız. Daha sonra birbirimize aşık olduk ve aramızda söz kestik. Olay günü buluştuğumuzda benden ayrılmak istediğini söyleyip 'Sen adam mısın. Sana artık ihtiyacım yok' dedikten sonra tokat attı. Ben de haftasonu köye gideceğim için üzerimde taşıdığım bıçağı çıkartıp bıçakladım. Çok pişmanım" dedi.
 
Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edilen Mecit Özbaran savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.