Beylikdüzü'nde feci kaza!

Beylikdüzü'nde feci kaza!

Beylikdüzü'nde kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarında bulunan elektrik direğini devirdikten sonra yan yola geçerek yaklaşık 50 metre direkle birlikte sürüklendi.

Kazada otomobilin arka koltuğunda bulunan A.Ç. (17) ve E.E. (17) yola fırlayarak feci şekilde hayatını kaybederken, sürücü Ozan G.(19) ve M.C. ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. 

Kaza, E-5 Karayolu Amblarlı mevkiinde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddaya göre, Ozan G. (19) yönetimindeki 09 LZ 007 palakalı kiralık otomobille gezmeye çıkan 4 arkadaşın bulunduğu otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Elektrik direğinin devrilmesiyle savrularak yan yola geçen araç yaklaşık 50 metre direkle birlikte sürüklendi. Bu sırada aracın arka koltuğunda bulunan A.Ç.(17) ve E.E.(17) araçtan yola fırlayarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayı gören sürücülerin durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmesiyle kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede otomobilin arka koltuğundan yola savrulan A.Ç. ve E.E.'nin araçtan fırladıktan sonra kaza yerinde hayatını kaybettikleri öğrenildi. Kazada araç sürücüsü Ozan G. ile M.C. ise çarpmanın etkisiyle hafif yaralandıkları öğrenilirken kaza yerinden ilk anda yaya olarak uzaklaştıkları sonrasında ise geri geldikleri iddia edildi. 

ŞOFÖR VE ARKADAŞI KAZA ŞOKUYLA KAÇTILAR

Kazayı gören motosiklet sürücüsü Ferdi Topçuoğlu,"Otomobil Avcılar istikametine gidiyordu, elektrik direğine çarptıktan sonra savrularak yan yola geçti. Elektrik direği aracın arka kapısına zarar verdi. Arka koltukta oturan iki kişi araçtan dışarı fırladı. Şoför ve yanındaki arkadaşı ilk önce panikleyek araçtan indiler. Yaklaşık 15 dakika sonra geri geldiler soför ve arkadaşında birşey yoktu" dedi.

SÜRÜCÜ POLİS MERKEZİNDE 

Hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardınndan cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Araç sürücüsü Ozan G., hastanede ilk tedavisinin ardından Beylikdüzü Polis Merkezi Amirliğine ifadesine başvurulmak üzere götürüldü.
E-5 Karayolu Avcılar istikameti yan yol yakklaşık bir saat trafiğe kapatılırken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.