BEYKOZ AĞAÇ  FACİASININ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

BEYKOZ AĞAÇ FACİASININ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İşte 2 kadının can verdiği faciaya neden olan ağacın devrilme anı görüntüleri .

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'ndeki bir çay bahçesinde ağacın devrilmesi sonucu 2 kadının yaşamını yitirdiği, biri ağır 2 kişinin de yaralandığı olayın hemen ardından çekilen görüntüler ortaya çıktı. Yine sadece Türkiye'de olur dedirtecek cinsten bir ihmal sonucu meydana gelen olayın ayrıntıları ortaya çıktı.
 

2 HAYAT SÖNDÜ

Beykoz'da çay bahçesinde oturan 2 kadının yaşamını yitirdiği olayda, ağacın devrilme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Beykoz'daki ağaç faciasının hemen ardından çekilen görüntüler ortaya çıktı. Yürek burkan görüntülerde, yerde yatan 2 kadının başında bekleyenler gözyaşı dökerken, ortalığın savaş alanına döndüğü görülüyor.

ACI BİR ÖYKÜ

Olayda ölen 66 yaşındaki emekli öğretmen Ayfer Ayla Bulut'un kısa bir süre önce kızını, 6 ay önce de eşini kaybettiği ortaya çıktı.

Olayda ölen Ayfer Ayla Bulut'un (66) emekli öğretmen olduğu, kızını 2-3 hafta önce kanserden kaybettiği öğrenildi. Emekli öğretmenin eşinin de yaklaşık 6 ay önce vefat ettiği belirtildi. Yakınları, Ayfer Ayla Bulut'un kızının ölümünden sonra üzüntüden içine kapandığını, uzun süre sonra ilk kez sokağa çıktığını söylediler. 

Olayda ölen Naime Hülya Bayrak'ın da 60 yaşında olduğu ve hayatını kaybeden 2 kadının olay sırasında çay bahçesinin sahibi Suzan Özpeynirci ve Ülfer Özer ile sohbet ettiği öğrenildi.

51644_85685_09092014190837_2.jpg

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'ndeki bir çay bahçesinde ağacın devrilmesi sonucu 2 kadının yaşamını yitirdiği, biri ağır 2 kişinin de yaralandığı olayın hemen ardından çekilen görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, üzerlerine ağaç devrilen kadınların başında insanlar telaş içinde yardım etmeye çalışıyor. Başka bir kadın ise, ağaç altında kalan kadının elini tutmuş gözyaşı döküyor. Ortalığın savaş alanına döndüğü dikkat çeken görüntülerde, hayatını kaybeden kadının başındaki insanlar ise telaş içinde yardım etmeye çalışıyor.

İŞTE AĞACIN DEVRİLME ANI

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı