Beyazıt Öztürk'ten canlı yayında ' Beyaz Shov ' açıklaması

Beyazıt Öztürk'ten canlı yayında ' Beyaz Shov ' açıklaması

Günlerdir sosyal medyada konuşulan ve bazı medya kuruluşlarını haberlerine yansıyan " Beyaz Show bitiyor " iddialarına canlı yayında Beyazıt Öztürk tarafından açıklama geldi

Ünlü sanatçıların, sporcuların yada TV sunucuların zaman zaman başvurdukları reklam haberlerinden biri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tam 22 senedir süren Beyaz Shov'un artık biteceği konuşuluyordu. İddia sosyal medyada o kadar çok paylaşıldı ki sonunda Beyazıt öztürk canlı yayında gerçeği açıklamak zorunda kaldı.

EMEKLİ Mİ OLACAK

Beyaz Show'u bu sezon son defa yapacağı ve emekli olacağı iddia edilen Beyazıt Öztürk iddialara canlı yayında yanıt verdi.

TAM 22 SENEDİR SÜRÜYOR

Kanal D'de 22 senedir Beyaz Show'u sunan Beyazıt Öztürk'ün sezon sonunda programı bırakacağı ve bir daha yapmayacağı iddia edilmişti. Beyaz Show'un 24 Kasım Cuma akşamı yayınlanan bölümünde Beyazıt Öztürk bu iddialara esprili bir dille cevap verdi.

SPEKİLASYON YAPTIM

Programın başında açıklama yapan Beyazıt Öztürk, 'Programı bırakmıyorum' dedi. Beyaz, "Sosyal medyada programı bırakacağım söylenmiş. Buradan ilk defa açıklıyorum. Spekülasyon yapmak için ben istedim. Sevgi görmek istedim. Lütfen bırakma, ne olur bırakam demenizi istedim. Aydın Doğan ve Arzuhan Doğan Yalçındağ'ı aramasını bekledim. Aramadılar.

TEK SEBEBİ VAR

Programı bırakmıyorum. Bırakmamanın tek sebebi var. Burak Özçivit'in Fahriye Evcen'i var. Murat Boz'un Aslı Enver'i var. Benim kimim var? Kimsem yok. Sizler varsınız" dedi. Beyazıt Öztürk, bu sözleriyle, gelecek yıllarda da Beyaz Show'u yapmaya devam edeceğini açıklamış oldu.

İlgili Haberler