BEŞİR ATALAY SORULARA CEVAP VEREMEDİ

BEŞİR ATALAY SORULARA CEVAP VEREMEDİ

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Avukatın KCK ve PKK ile ilgili "özerklik ilan edilecek mi?" şeklinde sorularına verecek cevap bulamayınca sinirlendi...!

Beşir Atalay, Kırıkkale Öğretmenevi’nde şehirde yapılacak yatırımlarla ilgili avukat ve mali müşavirlerle toplantı yaptı... Toplantıda söz alan avukat Abdullah Peköz'ün sorduğu sorular karşısında verecek cevap bulamadı. Avukat Peköz; “Bir hukukçu olarak sormak istiyorum. Sayın İçişleri Bakanı’nın kamuoyuna yansıyan tapelerde ‘o savcıyı da alın’ demesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bir de Doğu’da PKK ve KCK olayları ne oldu? Bunların mensubu olduğu, Meclis’te temsil edilen partinin milletvekilleri, 30 Mart’tan sonra özerklik ilan edeceklerini söylüyor. Hükümet olarak neden bu konularda yorum yapmıyorsunuz?” sorularını yöneltti.

Sinirlenen Beşir Atalay, “Ben buraya Kırıkkale’yi konuşalım diye geldim. Başbakanlık olarak gelmedim, bu dar toplulukta tekrar ben Türkiye’nin diğer şeylerini tabii düşünmedim.” şeklinde cevap vermeye çabaladı. Sorusuna mantıklı bir açıklama alamayan avukat toplantıyı terk etti.

Kaynak:Haber Kaynağı