BEŞİKTAŞ'TA 10 NUMARA KARARSIZLIK

BEŞİKTAŞ'TA 10 NUMARA KARARSIZLIK

İşte adaylar...

10 numara transferi için Belhanda ve Bryan Ruiz için görüşmeler yapan siyah-beyazlılar Dynamo Kiev'e yaptıkları teklifin cevabını beklerken diğer yandan daha önce anlaştıkları Bryan Ruiz'i de elden kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya.

İki gün önce Bodrum'da başkan Fikret Orman ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Nur Çebi ile görüşen Dinamo Kiev yöneticilerinin pazarlık masasında taviz vermeden en fazla 12 milyon Euro'ya kadar indiği ve Beşiktaş'tan aldıkları son teklifi Kiev başkanına ilettikleri öğrenildi. Oyuncunun satışı için Montpellier'e %30 pay ödeyecek olan Dinamo Kiev Beşiktaş'ın önerdiği 8 milyon + %20 sonraki satıştan pay teklifini beklemeye aldı.

FULHAM BRYAN RUİZ İÇİN BEŞİKTAŞ'IN BİR AN ÖNCE KARAR VERMESİNİ İSTİYOR

Beşiktaş; Belhanda kanadında bu gelişmeleri yaşarken, daha önceden anlaşmaya vardığı Bryan Ruiz'i de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Ruiz için Werder Bremen ve Ajax'tan teklif aldıklarını ve daha fazla beklemek istemediklerini siyah-beyazlı yönetime ileten Fulham, Beşiktaş'tan bir an önce kesin kararını vermesini istedi.

Ajax ve Werder Bremen'in kendilerinden daha düşük bir teklif yaptığını bilen Beşiktaş yönetimi ise Fulham'dan bir kaç gün daha opsiyon istedi. Bu isteğine şimdilik olumlu cevap alan ve Ruiz için bir kaç gün daha zaman kazanan siyah- beyazlı yönetimin ise Belhanda için daha fazla fiyat yükseltmeyi düşünmediği gelen bilgiler arasında.

Kaynak:Haber Kaynağı