BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN İNANILMAZ ÇARŞI KARARI

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN İNANILMAZ ÇARŞI KARARI

Gezi'ye katılmak suç mu? Gezi'ye ben de katıldım, Çarşı Gezi'nin şerefidir

Bugün gerçekleştirilen Beşiktaş Divan Kurulu toplantısından üyelerle yönetim arasında 'Gezi olayları' krizi yaşandı. Bir üyenin '2000 kişinin üyeliğinin 8 aydır neden bekletildiği' sorusuna siyah beyazlı yönetim adına cevap veren Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Gördük ki başvurular arasında Geziye'ye katılanlar da var. Bir kez daha incelemeye aldık" dedi.

ÜYELİKLER 8 AYDIR BEKLETİLİYOR

Bugün gerçekleştirilen Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda üye Kadir Kılıç, yönetime 2000 kişinin üyelik başvurularının 8 aydır neden bekletildiğini sordu.Yanıt sadece Faşist Ülke yönetimlerinde görülebilecek türden geldi. Bazı üyelerin kulaklarına inanmadıkları ve büyük tepki gösterdikleri açıkla ayrıntıları şöyle.

GEZİYE KATILMIŞLAR

"Seçme Sicil Kurulu'ndan Genel Sekreterliğe gelen dosyalar inceleniyor. Üyeliklerinde sıkıntı yoksa onaylanıyor. Bir sıkıntı varsa da onaylanmıyor ve tekrar seçme sicil kuruluna yollanıyor. Benim genel sekreterliğim döneminde üyelik başvurusu yapanların Gezi Parkı olayları ve Galatasaray maçında olaylara karıştıklarını tespit ettik. O yüzden çok detaylı bir çalışma yaptık. Geçtiğimiz aylarda da Yönetim Kurulu içerisinde bir görev değişimi yaptık ve ben Genel Sekterliği Ahmet Ürkmezgil'e devrettim." 

Bu soruya yönetim adına böyle cevap veren Basın Sözcüsü Metin Albayrak, söyle devam etti, "Başvuruları inceledik, gördük ki Gezi'ye katılanlar da var. Bu yüzden bir kez daha inceleme kararı aldık" dedi.  

GEZİYE KATILMAK SUÇ MU ?

Bu cevaptan sonra bir diğer üye Ali Rıza Dizdar ayağa fırlayarak "Gezi'ye katılmak suç mu? Gezi'ye ben de katıldım, Çarşı Gezi'nin şerefidir.... Peki bizi de üyelikten atacak mısınız?" diye sordu.

Kaynak:Haber Kaynağı