BEŞİKTAŞ  .. Shut Down..

BEŞİKTAŞ .. Shut Down..

Beşiktaş, Galatasaray maçıyla başlayan yenilgiler serisine devam etti. Yenilgiden daha önemlisi Moral motivasyon eksikliği ve umutsuzlugun hissedilmesiydi sahada...

MP Antalyaspor, Diarra'nın 2 golüyle Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederken Süper Lig'deki ilk 3 puanıyla da tanıştı. Siyah beyazlıların teknik direktörü Biliç cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip ederken Samet Aybaba'nın öğrencileri eski takımı Beşiktaş'a şans tanımadı.
 
Karşılaşma boyunca etkisiz bir bir oyun ortaya koyan siyah beyazlılar gole en çok Atiba ile yaklaştılar ancak bu oyuncunun vuruşunda da top direkten döndü. 
 
Ev sahibi ekipse etkili bir oyun ortaya koyarken son haftaların formda forveti Diarra bu karşılaşmada da başroldeydi. İkinci yarının ilk dakikalarında aldığı toplarla Beşiktaş savunmasının arkasına sarkan ve harika 2 gol bulan oyuncu takımının bu sezon ilk kez 3 puanla tanışmasını da sağladı.
 
Olaylı derbi maçından aldığı ceza nedeniyle MP Antalyaspor karşılaşmasını tribünden takip eden Hırvat teknik adam Biliç ise maç boyu sıkıntılı bir görüntü sergiledi. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba ise maç sonu takımının ilk 3 puan sevincini doyasıya yaşadı.